search-button
cross-out

Η Ελένη Τσολάκη από τα “Κορίτσια για σπίτι” στο entertv.gr: Δεν είμαι κορίτσι για σπίτι

Η Ελένη Τσολάκη από τα “Κορίτσια για σπίτι” στο entertv.gr: Δεν είμαι κορίτσι για σπίτι

Η Ελένη Τσολάκη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στη Γυμναστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης, από όπου προσπαθεί ακόμα να πάρει πτυχίο, αν και αναρωτιέται συχνά αν θα τα καταφέρει. Η γνωριμία μου μαζί της έγινε μέσω της αρχισυντάκτριάς  της, Πολυξένης Καραμίχα,  ένα αυγουστιάτικο μεσημέρι, στην πόλη τους. Αμέσως κατάλαβα πως το κορίτσι αυτό λατρεύει τη ζωή και της αρέσει να χαμογελά και να κοιτάζει μόνο μπροστά, όσο δύσκολο κι αν είναι. Αγαπά πολύ την πόλη της, ξέρει καλά κάθε σημείο της, κάθε στενό και κάθε μυρωδιά της και δεν την αλλάζει με τίποτα. Επίσης λατρεύει τον ΠΑΟΚ από μικρό παιδί.

Aπό το Στάθη Πουρουτίδη

Τι θυμάσαι από τα παιδικά σου χρόνια;

Νομίζω ότι πέρασα ονειρεμένα παιδικά και εφηβικά χρόνια. Ήμουν βέβαια λίγο παραπάνω αγοροκόριτσο,  αλλά έχω υπέροχες αναμνήσεις. Ατελείωτες βόλτες με τα ποδήλατα, μονίμως ανοιγμένα γόνατα από τα χτυπήματα, παρέες, φίλοι και πολύ γέλιο. Θεωρώ πολύ τυχερό τον εαυτό μου, που το άλμπουμ των παιδικών και εφηβικών μου χρόνων είναι γεμάτο αναμνήσεις.

Αν ρωτήσουμε τον καθρέφτη του δωματίου σου, τι θα μας έλεγε για σένα; Τον ρωτούσες συχνά αν είσαι όμορφη;

Το πιο πιθανό είναι να σε ευχαριστούσε πολλά χρόνια μετά, που επιτέλους σταμάτησα να τραγουδάω μπροστά του με ένα αποσμητικό στο χέρι, να κάνω εκπομπές με ψεύτικες κάμερες και τέτοια. Νομίζω ότι αν είχε πόδια ο καθρέφτης μου θα γλίτωνε από μόνος του, αυτό το μαρτύριο. Παρόλα αυτά αντέχει ακόμα.

Πως προέκυψε η συνεργασία σου με το TV Μακεδονία και τη Σοφία Γκόσιου;

Δούλευα ήδη ένα χρόνο στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης, όταν ένα πρωινό του Σεπτέμβρη( που δεν νομίζω να ξεχάσω ποτέ, ούτε εγώ αλλά ούτε και οι γείτονές μου),  χτύπησε το τηλέφωνό μου και ήταν η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, η Πολυξένη Καραμίχα. Μου είπε για την εκπομπή και φυσικά πέταξα από τη χαρά μου. Όταν πήγα στο κανάλι και βρέθηκα με τη Σοφία,  με την οποία ήδη γνωριζόμασταν, ένιωσα τέλεια. Ακόμα ευχαριστώ την Πολυξένη Καραμίχα για την μεγάλη ευκαιρία που μου έδωσε πριν δύο χρόνια, αλλά και φέτος ξανά. Είναι ένας άνθρωπος στον οποίο χρωστάω πολλά.

Θα τολμούσες να ανοίξεις τα φτερά σου στην Αθήνα;

Δεν ξέρω ακόμα αν αυτό που λένε, πως ο τολμών νικά, ισχύει. Πάντως είναι στο χαρακτήρα μου οι τολμηρές αποφάσεις. Μου αρέσει να ζω και να κυνηγάω το καλύτερο, ακόμα και όταν φαίνεται κάπως επικίνδυνο, γιατί αυτές οι εποχές είναι κάπως επικίνδυνες. Σίγουρα θα το τολμούσα.

Είσαι κορίτσι για σπίτι;

Με την στενή έννοια του όρου, όχι. Δεν είμαι το κορίτσι που της αρέσει να μαγειρεύει, να καθαρίζει, να κάθεται με τις ώρες σπίτι. Τα κάνω βέβαια και αυτά, αλλά περισσότερο γιατί το έχω ανάγκη για να ξεκουραστώ. Με μια πιο αυθαίρετη έννοια λοιπόν, είμαι. Νομίζω, όταν έρθει η ώρα, θα γίνω και θα το απολαμβάνω κιόλας.

Είσαι ερωτευμένη;

Όχι.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη τηλεοπτική σου στιγμή;

Κάποια στιγμή φέτος, που είχα κάποιο σοβαρό οικογενειακό θέμα υγείας και έπρεπε να δείχνω ότι είμαι καλά στην εκπομπή και χαρούμενη, ενώ το μυαλό μου ήταν εντελώς αλλού. Εκεί ήταν η πρώτη φορά που δυσκολεύτηκα.

Τι σε απογειώνει;

Μια χαρούμενη φάτσα, ένα γέλιο από καρδιάς, οι θετικοί άνθρωποι. Λατρεύω να έχω γύρω μου καλοπροαίρετους και όχι μίζερους ανθρώπους. Αυτές θεωρώ πως είναι μικρές στιγμές ευτυχίας.

Ποιός σε βοήθησε περισσότερο να φτάσεις έως εδώ;

Όπως είπα και παραπάνω, αισθάνομαι ότι χρωστάω πολλά στη Πολυξένη Καραμίχα που μου έδωσε την ευκαιρία να μπω στο χώρο και μου έμαθε να δουλεύω. Την έχω σαν μεγάλη μου αδερφή και νομίζω πως ότι κι αν γίνει, έχω κερδίσει έναν άνθρωπο δίπλα μου, πράγμα πολύ δύσκολο ειδικά στις μέρες μας. Φυσικά και ο Διευθυντής μας, ο κύριος Γιώργος Ζώης, που με εμπιστεύτηκε για δεύτερη χρονιά και έχω επαγγελματικά στέγη, στο Μακεδονία TV. Θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου για τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Είναι και άλλοι…  ίσως σε διαφορετικά κομμάτια,  που με βοήθησαν και με στήριξαν.

Θα περίμενες πακέτο από κάποιον ή κάποια;

Όχι…  Έχω καμιά χαμένη αδερφή κάπου στο κόσμο; Κάτσε να κάνω ένα τηλέφωνο στον πατέρα μου.

Είσαι εκδηλωτική;

Σε απόλυτο βαθμό. Νομίζω ότι εκδηλώνω σε ακραίο βαθμό τα συναισθήματα μου και τα καλά και τα κακά.

Τι φοβάσαι περισσότερο;

Τα αεροπλάνα. Τα τρέμω. Είναι η μεγαλύτερη φοβία μου. Και να φανταστείς πως  μικρή ήθελα να γίνω πιλότος.

Έχεις δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση;

Ποτέ.

Βάλε μου σε προτεραιότητα: Καριέρα, γονείς,  προσωπική ισορροπία…

Γονείς, γιατί τους υπερλατρεύω. Προσωπική ισορροπία,, γιατί χωρίς αυτό δεν μπορείς να διαχειριστείς τίποτα. Τέλος την καριέρα γιατί είναι μέσα τα όνειρά μου.

Τι εύχεσαι για σένα μέσα στο επόμενο διάστημα;

Φυσικά υγεία και να χαμογελάω. Ακούγεται απλό, αλλά για δες γύρω σου…

Τρόμαξες όταν είδες πρώτη φορά τον εαυτό σου στην τηλεόραση;

Δεν τρόμαξα τότε. Τώρα τρομάζω που βλέπω την πρώτη μου φορά.

Χρωστάς κάπου μια συγνώμη;

Κατά καιρούς, ναι. Αλλά φροντίζω να λέω συγνώμη γιατί έτσι είμαι εγώ καλά.

Ποιά είναι τελικά η Ελένη;

Έλα ντε….

Μια ευχή για το entertv.gr.

Να έχετε πάντα επιτυχίες, όπως έχετε και να κάνετε αξιοπρεπώς τη δουλειά σας, όπως την κάνετε. Εύχομαι σε όλη την ομάδα σας ότι καλύτερο και να συνεχίσετε έτσι, γιατί αυτούς τους καιρούς έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη από ικανούς ανθρώπους.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr