search-button
cross-out

Είχα μεγάλο άγχος, μη ζαλιστώ στις δυο εγκυμοσύνες την ώρα του δελτίου:Ποια το είπε;

Είχα μεγάλο άγχος, μη ζαλιστώ στις δυο εγκυμοσύνες την ώρα του δελτίου:Ποια το είπε;

Είναι μητέρα δύο παιδιών, νέα,όμορφη,  παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων και εργάζεται στο ίδιο κανάλι επί 22 συναπτά έτη. Η Πολυξένη Καραμίχα “συνάντησε” την Μαρία Νικόλτσιου για την εφημερίδα “REAL LIFE” και την ρώτησε αν κάποια στιγμή ένιωσε ανασφάλεια για τη δουλειά της ή υπήρξε στιγμη που είπε “τα παρατάω”.

“Προσπαθώ να ανταξέρχομαι στις απαιτήσεις της δουλειάς μου με επαγγελματισμό. Αγαπώ αυτό το επάγγελμα, θεωρώ ότι ακόμη έχω το μεράκι που είχα τα πρώτα χρόνια. Ως εκ τούτου, δε νιώθω ανασφάλεια, υπάρχουν όμως στιγμές και περίοδοι που ίσως είναι πιο δύσκολες. Ίσως, η πιο δύσκολη, αλλα δημιουργική ταυτόχρονα περίοδος, ήταν για μένα οι δυο εγκυμοσύνες που πέρασα δουλεύοντας. Εκεί ένιωσα ανασφάλεια- για λόγους κυριως βιολογικούς. Είχα μεγάλο άγχος μη ζαλιστώ κατά τη διάρκεια του δελτίου, γενικά μην  πάει κάτι στραβά. Τελικά, όμως όλα πήγαν καλά και ήμουν στις επάλξεις εως και την τελευταία μέρα”, δήλωσε η Μαρία Νικόλτσιου.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

TV News

Latest

zinapost.gr