search-button
cross-out

Η μητέρα μου είχε γεροντική άνοια και στο τέλος της είχαν κόψει και το πόδι. Παρακαλούσα να «φύγει», να τελειώνει αυτό, γιατί 6,5 χρόνια κοιμόμουν με το φάσμα του θανάτου

Η μητέρα μου είχε γεροντική άνοια και στο τέλος της είχαν κόψει και το πόδι. Παρακαλούσα να «φύγει», να τελειώνει αυτό, γιατί 6,5 χρόνια κοιμόμουν με το φάσμα του θανάτου

Ο ορισμός της σταρ ανταποκρίνεται επάξια στο πρόσωπο της σπουδαίας μας  ηθοποιού. Ειλικρινής και αυθόρμητη μοιράστηκε με την Ρένε Σαραντινού και το περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ  εικόνες από το παρελθόν, όπως εκείνη των γονιών της, και θυμάται την στιγμή που «έφυγαν» από τη ζωή της.

Είναι γνωστή σε όλους η αγάπη σας για τα παιδιά, όπως και τι περάσατε «χάνοντας» στη γέννα το παιδί σας. Είστε μια ηθοποιός καταξιωμένη στο χώρο με μεγάλη πορεία, αναρωτηθήκατε ποτέ αν θα μπορούσατε να τα αφήσετε αυτά για ένα παιδί;

«Το παιδί έχει τεράστια ευθύνη. Δεν ξέρω, όταν είσαι μικρός έχεις τα κότσια να τα κάνεις αυτά τα πράγματα. Είχα τους γονείς μου τότε και ήμασταν πολύ αγαπημένοι, δεμένοι, ζούσαμε πάντα μαζί».

-Ζούσατε μαζί στο ίδιο σπίτι;

«Βέβαια, μέχρι το θάνατό τους. Είχα πάρει ένα σπίτι αρκετά μεγάλο που ήταν χωρισμένο έτσι, ώστε ήμασταν και μαζί και χώρια. Ήμουν μικρή και μοναχοπαίδι και έζησα με τους γονείς μου». 

-Πως ήταν οι γονείς σας;

«Ήταν σα να μην…ήταν. Ότι έκανα εγώ ήταν καλώς καμωμένο. Όταν τους «έχασα» μου βγήκε η ψυχή απ’ έξω. Η μητέρα μου είχε γεροντική άνοια, πέρασα 6,5 τραγικά χρόνια και στο τέλος της είχαν κόψει και το πόδι γιατί είχε πάθει γάγγραινα, μέσα σε δυο μέρες. Είχε έρθει η μανικιουρίστα της, έκοψε τα νυχάκια της, βάλαμε τα καλτσάκια και την άλλη μέρα το πόδι της ήταν μαύρο. Μου είπε ο γιατρός ότι είχε γάγγραινα. Δεν καταλάβαινε τίποτα, παρακαλούσα να «φύγει», να τελειώνει αυτό, γιατί 6,5 χρόνια κοιμόμουν με το φάσμα του θανάτου. Σήμερα θα πεθάνει, αύριο θα πεθάνει… Τώρα θα σηκωθώ και θα μου πουν ότι η Χρυσούλα πέθανε…Όταν «έφυγε» μου βγάλανε την καρδιά απ’ έξω, ήταν τρομερό, ήμασταν πολύ δεμένες. Πρώτα βίωσα την απώλεια του πατέρα μου και μετά της μαμάς μου. Η μάνα είναι μόνο μια…από τη μάνα ορφανεύεις».

-Σας στοίχισε περισσότερο η απώλεια της μητέρας σας;

«Αισθάνθηκα ότι έμεινα ορφανή. Ήμουν μεγάλη βέβαια, πέθανε το 1997, ήταν 86 ετών και ένιωσα ότι ορφάνεψα, ήταν τρομερό. Η απώλειά της ήταν πάρα πολύ μεγάλη, ήταν πολύ αγαπησιάρικη η σχέση μας».

-Υπήρχε κάτι με το οποίο θα αλλάζατε αυτή τη μεγάλη πορεία ζωής σας;

«Όχι, δεν θα την άλλαζα με τίποτα. Αυτές τις σκέψεις τις είχα από μικρή και μετά εδραιωθήκανε, μεγαλώσανε και έγιναν ένα με μένα. Δεν πιστεύω στα πολλά λεφτά, αυτή την απληστία που έχουν ορισμένοι άνθρωποι να κάνουν λεφτά. Ο Τσοχατζόπουλος δεν κατάλαβα ποτέ τι τα ήθελε όλα αυτά τα δισεκατομμύρια. Να πάθει αυτό το ξεφτιλίκι στα γεράματά του; Είναι απληστία να τα θέλεις όλα. Δεν τα είχα από τότε που γεννήθηκα, δεν τα θέλω, θέλω μόνο μια καλύτερη ζωή, να ζήσω σαν άνθρωπος, όχι με δέκα Καγιέν και πέντε πολυκατοικίες. Δεν με ενδιέφεραν ποτέ, δεν είχα ψώνιο. Όταν τα έβλεπα στους πλούσιους φίλους που είχα το χαιρόμουν. Με ενδιαφέρει μια απλή ζωή, αυτό θέλω τώρα. Πάντως τώρα δεν μπορώ να κάνω ταξίδια, μου κόπηκαν.(γέλια).

-Εννοείται λόγω οικονομικών;

«Βέβαια, ζω από τα έτοιμα, κι επειδή δεν ξέρω πόσο θα ζήσω, λέω να έχω κανένα φράγκο για να ζήσω και να μην το πετάξω στα ταξίδια».

Αυτά εξομολογήθηκε σε συνέντευξη της η αγαπημένη πρωταγωνίστρια Μάρθα Καραγιάννη.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr