search-button
cross-out

Τι μας έχουν ετοιμάσει αυτή την βδομάδα τα MTV Everyday Girls;

Τι μας έχουν ετοιμάσει αυτή την βδομάδα τα MTV Everyday Girls;

Μια ανάσα πριν τις καλοκαιρινές διακοπές και τα κορίτσια επισκέπτονται μαζί το κέντρο της Αθήνας για δύο πολύ ξεχωριστές συναντήσεις. Μυρτώ και Μαριάνθη, ανεβαίνουν σε ένα βιομηχανικό loft στο Γκάζι για να γνωρίσουν από κοντά τους ιδρυτές του City Code, ενός από τα πρώτα ιντερνετικά περιοδικά της πόλης μας.

Ο Γιώργος Αλεξανδράκης, φωτογράφος στο επάγγελμα και ο Ανδρέας Τοπάλης, έχουν έναν στόχο για το περιοδικό τους. Να αναδείξουν την καλή πλευρά της ζωής, να συνομιλήσουν με πρόσωπα που έχουν τον τρόπο να δημιουργούν καλό κλίμα και θετική διάθεση. Στο τελευταίο τεύχος τους, φιλοξενούν τον Πάνο Μουζουράκη, που όπως ο τίτλος του πρώτου του CD, ο Πάνος μιλάει για τον «Στόχο» του στο city code, γιατί από μικρό κι από τρελό, μαθαίνεις την αγάπη! Τα κορίτσια μαθαίνουν βήμα προς βήμα τη διαδικασία στησίματος ενός τέτοιου περιοδικού και φωτογραφίζονται για το επόμενο τεύχος!

Στη συνέχεια, στον σταθμό του Μεταξουργείου, κάτω από ένα δέντρο, Μαριάνθη και Μυρτώ ανακρίνουν τον Johnny Gerontaki! Ο διάσημος παραγωγός και dj μιλάει για τη συνεργασία -έκπληξη που είχε με τη Sonique και το Carry On που είναι ένα από τα μεγάλα hits του καλοκαιριού. Εννοείται πως τους εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει όταν παίζει, την επαφή με τα κορίτσια, τις μουσικές του 2013 και τη διάθεση για πάρτι που κόντρα στην κρίση δεν έχει χαθεί.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

TV News

Latest

zinapost.gr