search-button
cross-out

Στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος σήμερα

Στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεως μέχρι 7 μποφόρ

Τους 38 βαθμούς θα αγγίξει σήμερα ο υδράργυρος, ενώ οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεως μέχρι 7 μποφόρ, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Μακεδονία, Θράκη: Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 35 και κατά τόπους στην κεντρική Μακεδονία 37 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί με ένταση 2 έως 4 μποφόρ.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί εντάσεως 4 μποφόρ και στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου και κατά τόπους στα ηπειρωτικά 37 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις απογευματινές ώρες στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί εντάσεως 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί τοπικά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 37 βαθμούς Κελσίου και κατά τόπους πιθανόν 38 βαθμούς. Στα ανατολικά παραθαλάσσια η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη: Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα το απόγευμα στα ανατολικά μέχρι 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου και τοπικά στην Κρήτη έως 33.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 4 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα το απόγευμα στα νοτιά μέχρι 7 μποφόρ.

Aττική: Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη: Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί με ένταση 2 ως 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr