search-button
cross-out

Ηλίας Κόζας: “Άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από τους αερόσακους. Τρόμαξα!”

Ηλίας Κόζας: “Άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από τους αερόσακους. Τρόμαξα!”

Για το τροχαίο ατύχημα που έπαθε και ήταν ο λόγος να ακυρωθεί η συναυλία του συγκροτήματος Koza Mostra στη Τζιά, μίλησε ο Ηλίας Κόζας στην Espresso. Διαβάστε την συγκονιστική εξομολόγηση του τραγουδιστή…

“Ξεκινήσαμε να φύγουμε από την Ορεστιάδα, όπου είχαμε συναυλία, με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, γιατί χθες παίζαμε στην Τζια. Σκοπός μας ήταν να συνεχίσουμε οδικώς για Αθήνα και να πάμε στο νησί. Το αυτοκίνητο οδηγούσε ο σκηνοθέτης των βίντεοκλιπ μας Κυριάκος Νοχουτίδης, γιατί εγώ ήμουν πολύ κουρασμένος. Δίπλα του καθόταν η σύντροφός του και συνεργάτιδά μας, ενώ εγώ και η Χαρά ήμασταν στα πίσω καθίσματα. Εγώ και η Χαρά κοιμόμασταν, όπως και η σύντροφος του Κυριάκου. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου όμως, όσοι είχαμε πέσει για ύπνο πεταχτήκαμε, αφού αισθανθήκαμε τη σφοδρή σύγκρουση. Τι είχε συμβεί; Ο Κυριάκος προκειμένου να αποφύγει ένα ζώο από τη μέση του δρόμου έκανε ελιγμό, το αυτοκίνητό μας έπεσε πάνω σε άλλο όχημα, με αποτέλεσμα μετά την πρόσκρουση να πέσουμε με σφοδρότητα στο διάζωμα που μας χώριζε από το αντίθετο ρεύμα, σχεδόν πλαγιομετωπικά. Το αμάξι ανατράπηκε, έφερε τούμπες και προσγειώθηκε πλάγια. Ξύπνησα από την πρόσκρουση, πάλευα να κρατήσω κόντρα με τα πόδια, ενώ με τα χέρια μου προσπαθούσα να κρατήσω τη Χαρά. Άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από τους αερόσακους. Τρόμαξα”.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr