search-button
cross-out

SEMINARS & WORKSHOPS NEXT TV GENERATION: Η Ζήνα Κουτσελίνη και η Σία Κοσκινά ενώνουν τις δυνάμεις τους στα σεμινάρια που δεν πρέπει να χάσεις!

Διήμερα Σεμινάρια επάνω στα μυστικά της τηλεπαρουσίασης από την expert της τηλεόρασης Ζήνα Κουτσελίνη & την coach των star Σία Κοσκινά έρχονται τη φετινή σεζόν σε τακτά χρονικά διαστήματα
SEMINARS & WORKSHOPS NEXT TV GENERATION: Η Ζήνα Κουτσελίνη και η Σία Κοσκινά ενώνουν τις δυνάμεις τους στα σεμινάρια που δεν πρέπει να χάσεις!

Τι θα μπορούσε να προκύψει εάν ενώσουν τις δυνάμεις τους μια καταξιωμένη δημοσιογράφος και μια διακεκριμένη performer? Ένα μοναδικό σεμινάριο συμπυκνωμένης γνώσης με τα πιο δυσεύρετα tips της τηλεόρασης.

Η Ζήνα Κουτσελίνη και η Σία Κοσκινά, ανοίγουν τις πόρτες της τηλεόρασης στους παρουσιαστές- δημοσιογράφους της επόμενης μέρας.
Λάβετε μέρος στα διήμερα μικρά ευέλικτα σεμινάρια δώδεκα ατόμων που θα γίνονται τα Σαββατοκύριακα. Η γνώση ποτέ δεν επαρκεί.

Τη Ζήνα Κουτσελίνη την γνωρίζετε από τα 30 χρόνια εμπειρίας της ,στην τηλεόραση, σε στήσιμο εκπομπών, ρεπορτάζ, αρχισυνταξία, ανάδειξη παρουσιαστών, διεύθυνση ψυχαγωγικών προγραμμάτων και τηλεπαρουσίαση. Αυτή τη φορά, έρχεται στη σχολή της PMTP, για να ενώσει τις δυνάμεις της με τη διακεκριμένη performer του μιούζικαλ Σία Κοσκινά, που μέσα από μια 25ετη σκηνική εμπειρία σε μεγάλα θέατρα, συμμετοχές σε σειρές, ταινίες & δημοφιλή τηλεπαιχνίδια, θα δώσουν μαζί, το πιο περιεκτικό σεμινάριο τηλεπαρουσίασης που δόθηκε ποτέ ώστε να καλύψουν τις ανάγκες κάθε νέου φιλόδοξου δημοσιογράφου, που ονειρεύεται να βγει στην πρώτη γραμμή της τηλεθέασης!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ

✓ Έχει εμπνευστεί για να λύσει προβλήματα, να απαντήσει σε ερωτήματα, να καλύψει τυχόν κενά και να εξαλείψει όλες τις ανασφάλειές σου μπροστά στον τηλεοπτικό φακό. Η θεωρία δεν μας εκφράζει. Η πρακτική είναι που σε βάζει στην πρώτη γραμμή. Μαζί θα μάθουμε το πως…
✓ Δίνεται από δυο έμπειρους επαγγελματίες με διαφορετικό background, που ο συνδυασμός τους είναι σπάνιος, καίριος, σύγχρονος κι αποτελεσματικός.
✓ Είναι μια μοναδική ευκαιρία να συλλέξεις πληροφορίες μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο κι από Δευτέρα να επιστρέψεις στη δουλειά σου πιο έξυπνος, πιο γρήγορος και πιο σίγουρος από ποτέ.
✓ Βασίζεται σε σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, όχι μόνο μέσα από τις ακαδημαϊκές γνώσεις των εισηγητών του, αλλά και μέσα από την πολυετή εμπειρία και βαθιά γνώση που έχουν αποκτήσει ο καθένας στο αντικείμενό του.
✓ Μετά την παρακολούθησή του σεμιναρίου, θα έχεις αποκτήσει:
-Aσκησιολόγιο:διαφραγματικής αναπνοής, ορθοφωνίας, αυτοσυγκέντρωσης και τεχνικές καταπολέμησης του τρακ,
✓ Λεξιλόγιο-πλατό (ορολογίες)
✓ Μυστικά tips επάνω στη χρήση της φωνής για ένα απόλυτα επαγγελματικό αποτέλεσμα.
✓ Οδηγίες για την κατανόηση του δημοσιογραφικού κειμένου και τη σωστή εκφορά του στην ελληνική γλώσσα!
✓ Κατευθύνσεις ως προς τον τρόπο «πώλησης» μιας είδησης, ενός τηλεοπτικού project
✓ Θα μάθεις σωστές τεχνικές συνεντεύξεων
✓ Θα αποκτήσεις τηλεοπτική παρουσία με προσωπικότητα
✓ Θα κατανοήσεις τις διαφορές της ερασιτεχνικής παρουσίασης από τον επαγγελματικό τρόπο που θα σε κατατάξει στην πρώτη γραμμή.
✓ Θα πειραματιστούμε με ασκήσεις θεατρικού αυτοσχεδιασμού με σκοπό την απελευθέρωση των εκφραστικών μέσων (προσώπου και σώματος)

ΒΗΜΑΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
1. ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΕΓΚΑΙΡΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 210 2712718 & 6906062038 Ή ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΙΛ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ [email protected]

(Για τα υπόλοιπα ακολουθούν την πλατφόρμα της αίτησης)

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
*Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων!

Σχολή παραστατικών τεχνών-
School of PMTP BY SIA KOSKINA
Κηφισιάς 28, Ηράκλειο Αττικής
Τηλ. 210 2712718, 690 6062 038

www.pmtpbysiakoskina.com

Mail: [email protected]

Virus-free. www.avast.com


Sia Koskina
Musical Performer,Teacher
Founder of P.M.T.P method
Kifisias 28. N.Iraklio.Greece
www.pmtpbysiakoskina.com

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Events

Latest

zinapost.gr