Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του Παντελίδη για την πράξη αγάπης του Παντελή που γίνεται πραγματικότητα: Γιατί ψυχή μου εσύ το ζήτησες!

Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του Παντελίδη για την πράξη αγάπης του Παντελή που γίνεται πραγματικότητα: Γιατί ψυχή μου εσύ το ζήτησες!

Για 4η χρονιά, η Ζήνα Κουτσελίνη και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρίσκονται δίπλα στο σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού», για να ενισχύσουν οικονομικά το μεγάλο κοινωνικό έργο, που προσφέρει εδώ και 24 χρόνια.

Την πρώτη τηλεοπτική χρονιά της εκπομπής, στον μαραθώνιο για το «Χαμόγελο του Παιδιού»,  είχε βγει τηλεφωνικά ο Παντελής Παντελίδης και μετά από προτροπή της Ζήνας, ο Παντελής υποσχέθηκε να κάνει μια συναυλία για το χαμόγελο. 

Τρία χρόνια μετά, η εκπομπή κάνει πράξη την επιθυμία του!

Η μεγάλη γιορτή θα γίνει την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου και στο  πλευρό της Ζήνας, θα βρεθεί   ο αδερφός του,  Τριαντάφυλλος Παντελίδης, ως συμπαρουσιαστής.

Με εμπνευστές τον μικρό Ανδρέα και τον Παντελή, η ενέργεια ξεκίνησε χθες,  Τρίτη 11 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Παρσκευή 21 Δεκεμβρίου όπου το πλατό της εκπομπής θα βρεθεί η ορχήστρα του Παντελή αλλά και πολλοί τραγουδιστές που θα ερμηνεύσουν τραγούδια του.

Η μητέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή έκανε χθες μια συγκινητική ανάρτηση γράφοντας:

"Γιατί ψυχή μου εσυ το ζήτησες.Γιατι αστέρι μου σε όλη σου την ζωή η έννοια σου ήταν πως να βοηθάς τους συνανθρώπους σου.Τωρα εμείς η οικογενεια σου και όλος αυτός ο κόσμοςπου σε λάτρεψε και σε λατρεύει έχουμε καθήκον να κάνουμε την επιθυμία σου πράξη.Εχουμε ιερό καθήκον να δώσουμε ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΖΩΗΣ", έγραψε η κυρία Αθηνα και τα σχόλια ήταν εκατοντάδες.

Ο αδελφός του Παντελή,  Τριαντάφυλλος με τη σειρά του έκανε την παρακάτω ανάρτηση.

 

 

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης

Όλες οι ειδήσεις εδώΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ