Συγκινεί το μήνυμα της κόρης του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους...

Συγκινεί το μήνυμα της κόρης του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους...

Xθες με δάκρυα στα μάτια και ντυμένη στα λευκά αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της πατέρα, στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, έχονατς δίπλα της τη μητέρα της, αλλά και χιλιάδες κόσμου.

Σήμερα η Μαρία Κλάρα, κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας, με ένα συγκινητικό μήνυμα στο facebook, αναφέρθηκε στον πατέρα της με τα πιο τρυφερά λόγια και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπάρασταση.

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους είσασταν εκεί Αλλά και όσους μου έστειλαν. Η μεγαλύτερη απόδειξη σε μια σχέση χρονών ανάμεσα στο πατερα μου με το καθέναν από εσάς. Μια αμοιβαία σχέση όπως κάθε υγιείς σχέση που υπάρχει αγαπη. Πίσω απ τα τραγουδια, ενα μεγαλείο. Ένας άνθρωπος που είχε μόνο αγάπη για να μοιράζεται 24 ώρες το 24ωρο. Χωρίς ποτέ να κουράζεται. Ένας άνθρωπος που με τεράστια ευφυΐα ποναγε για τη παιδεία και τη ποιότητα κυρίως των νέων. Ποναγε για όλους χωρίς καλούπια. Καθηλωτικος, μεταδοτικός, απλος, σοφός, χαβαλές, αισιόδοξος, καλόκαρδος χωρίς καμία κακία. Η όποια αρνητική πλευρά ήταν απλα μια παιδική αθωότητα. Αυτός ο άνθρωπος είχε κάτι ακόμα να μοιραστεί για το κόσμο που ζούμε...
Ένα τελευταίο δώρο για σας....
Μαρία Κλάρα Μαχαιριτσα"

 

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης

Όλες οι ειδήσεις εδώΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ