search-button
cross-out

Αυτή είναι η ημερομηνία της βάφτισης της πριγκίπισσας Charlotte

Αυτή είναι η ημερομηνία της  βάφτισης της πριγκίπισσας Charlotte

Με μια κάμερα Canon EOS 5D Mark II αξίας 2000 ευρώ η ευτυχισμένη μαμά έβγαλε την πρώτη κοινή φωτογραφία των αδελφιών που είδε το φως της δημοσιότητας.

«Όπως όλοι οι γονείς λατρεύει να βγάζει φωτογραφίες τα παιδιά της», λέει πηγή του παλατιού για την Kate, που έβγαλε τη φωτό στο σπίτι της οικογένειας στην εξοχή, το Anmer Hall, στα μέσα Μαΐου και την έδωσε στη δημοσιότητα στις 6 Ιουνίου. Η Kate, 33, και ο William που γίνεται 33 στις 21 Ιουνίου απολαμβάνουν τις στιγμές με τα παιδιά τους. Ο χαζομπαμπάς Wiliam σε συνάντησή του με την γυναικείο ομάδα ποδοσφαίρου Lionesses στις 20 Μαίου ζήτησε συγνώμη για την κουρασμένη όψη του, ομολογώντας πως η Charlotte τους κρατά ξάγρυπνους τις νύχτες, ενώ ο George είναι ένα πολύ δραστήριο 2χρονο αγόρι –συνδυασμός που προφανώς τους… βγάζει νοκ άουτ!

Πριν λίγες μέρες αυτόπτες μάρτυρες στο Holland Park στο Λονδίνο είδαν τη μαμά Kate, χωρίς να έχει μαζί της νταντά να κυνηγά το γιο της, προσποιούμενη το τέρας. Η πριγκίπισσα στο μεγάλωμα των δύο παιδιών της έχει τη βοήθεια της μαμάς της Carole Middleton και της full-time γκουβερνάντας Maria Turrion Borrallo. Η βάφτιση της μικρής Charlotte είναι προγραμματισμένη για τις 5 Ιουλίου στην εκκλησία  St. Mary Magdalene, κοντά στο εξοχικό τους στο Anmer.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr