search-button
cross-out

Ρέμος- Μπόσνιακ: Γιατί ανέβαλλαν τη βάφτιση της κόρης τους;

Ρέμος- Μπόσνιακ: Γιατί ανέβαλλαν τη βάφτιση της κόρης τους;

Το λαμπερό ζευγάρι τους τελευταίους μήνες βιώνει την απόλυτη ευτυχία, καθώς ο ερχομός της κόρης τους στη ζωή, επισφράγισε τον έρωτά τους. Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ λοιπόν, είχαν προγραμματίσει να βαφτίσουν την κόρη τους στα τέλη του Αυγούστου.

Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα του περιοδικού Λοιπόν, το ζευγάρι αποφάσισε να αναβάλλει το μυστήριο. Το δημοσίευμα αναφέρει πως η επιθυμία της μητέρας του Αντώνη Ρέμου είναι να γίνει ο θρησκευτικός γάμος πριν την βάφτιση έτσι ώστε το ζευγάρι να πάρει την ιερή ευλογία. Άλλες πληροφορίες θέλουν, τον Αντώνη Ρέμο ν’ ανέβαλε την βάφτιση της κόρης του λόγο των πολιτικών εξελίξεων, αφού δεν θέλει να βρεθεί για άλλη μια φορά στο στόχαστρο. Τέλος, υπάρχουν και οι πληροφορίες που θέλουν να είναι ράδιο αρβύλα η αναβολή της βάφτισης της μικρής Έλενας έτσι ώστε να μην βγει αυτή η σημαντική στιγμή για εκείνους στα φώτα της δημοσιότητας.

Αναμένεται να δούμε τι θα συμβεί, με κάποια επιβεβαίωση από το ζευγάρι! Το μόνο βέβαιο, είναι πως το ζευγάρι παραμένει χαρούμενο και αγαπημένο.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr