search-button
cross-out

Κώστας Φραγκολιάς: Η ανήθικη πρόταση που δέχτηκε από πολύ γνωστό σχεδιαστή- «Μου είπε “Θέλω σήμερα να έρθεις σπίτι μου”» (Video)

Κώστας Φραγκολιάς: Η ανήθικη πρόταση που δέχτηκε από πολύ γνωστό σχεδιαστή- «Μου είπε “Θέλω σήμερα να έρθεις σπίτι μου”» (Video)

Ο Κώστας Φραγκολιάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημερούδια», το πρωί της Τετάρτης και έκανε… αποκαλύψεις.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου τον ρώτησε αν υπήρξε κάποιο περιστατικό που να τον έφερε σε δύσκολη θέση όταν εργαζόταν ως μοντέλο και ο Κώστας ανέφερε «Μία φορά, στο Μιλάνο, με πολύ γνωστό σχεδιαστή… Όπου είχαμε μία στιχομυθία… Με ήθελε αυτός, αλλά ήταν πολύ to the point. Ότι θέλω αυτό, θέλω σήμερα να έρθεις σπίτι μου! Χωρίς αντάλλαγμα… Το φιλοσοφήσαμε όλο το βράδυ. Προσπαθούσα να τον ρίξω στο φιλότιμο, του είπα “Γιατί θέλεις να με κάνεις κάτι το οποίο δεν είμαι;”, τώρα που είναι και επίκαιρο του είπα ότι εγώ το ψαράκι δεν το ψήνω κι από τις δύο πλευρές, εγώ το τρώω ωμό! Η λύση βρέθηκε γιατί αφού μου έσπασε τα νεύρα του είπα ότι θα πάω σπίτι του, αλλά θα μου απαντούσε σε μία ερώτηση, πως με λένε… Δεν θυμόταν! Και τελείωσε εκεί…».

Δείτε το απόσπασμα…

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr