search-button
cross-out

Αντώνης Ρέμος: Τα “καυστικά” σχόλια για την ΕΡΤ, το “ευχαριστώ” του στα κανάλια και το μήνυμα συμπαράστασης (Video)

Αντώνης Ρέμος: Τα “καυστικά” σχόλια για την ΕΡΤ, το “ευχαριστώ” του στα κανάλια και το μήνυμα συμπαράστασης (Video)

Απόψε το βράδυ στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη ο Αντώνης Ρέμος, η Μαρινέλλα και ο Χρήστος Νικολόπουλος δίνουν την τελευταία τους συναυλία για φέτος.

Στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε οι τραγουδιστές είδαν πως ενώ υπήρχαν τηλεοπτικά συνεργεία από τα κανάλια, απουσίαζε της ΕΡΤ.

Ο Αντώνης Ρέμος φανερά ενοχλημένος δήλωσε:

Σήμερα βλέπω τρεις κάμερες με το ζόρι, ένα πράγμα που εμένα σαν καλλιτέχνη και σαν πολίτη αυτής της χώρας με θλίβει ιδιαίτερα. Εύχομαι του χρόνου αν θα μείνει μόνο η ΕΡΤ από τον εθνικό τηλεοπτικό φορέα της χώρας, να καλύψει. Αν δεν είναι σημαντική η συναυλία που ο Χρήστος Νικολόπουλος παρουσιάζει το έργο 50 χρόνων με την Μαρινέλλα ως τραγουδίστρια και με τον Αντώνη Ρέμο, εκτός αν δεν θέλουν να υπάρχει καμία ενημέρωση για τον κόσμο.

Στη συνέχεια μίλησε και για όλα όσα συμβαίνουν με τα κανάλια και δεν παρέλειψε να πει ένα ευχαριστώ.

Στα κανάλια που θα  σβήσουν ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου,  γιατί το οφείλω σε αυτούς τους ανθρώπους που εργάστηκαν σε αυτούς τους σταθμούς, σε όσους ήταν μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Για αυτούς τους σταθμούς, που για άλλους λόγους και όχι γιατί οι ίδιοι φέρουν ευθύνη, αυτή τη στιγμή έχουν πρόβλημα επιβίωσης και θα χάσουν τη δουλειά τους. Εγώ τους συμπαραστέκομαι και ό,τι μπορώ να κάνω από μέρους σας και θα σας στηρίζω πάντα και θα σας ευγνωμονώ για πάντα.

Δείτε όλα όσα κατέγραψε η κάμερα της εκπομπής Happy Day.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr