search-button
cross-out

Καταδικάστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για το “πειραγμένο” ρολόι της ΔΕΗ στη μεζονέτα του στην Κηφισιά!

Καταδικάστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για το “πειραγμένο” ρολόι της ΔΕΗ στη μεζονέτα του στην Κηφισιά!

Για 16 μήνες «γλίτωνε» ηλεκτρικό ρεύμα στη μεζονέτα του στην Κηφισιά ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ωστόσο η… παρέμβασή του στο ρολόι της ΔΕΗ έγινε αντιληπτή, με αποτέλεσμα ο ίδιος να καταδικαστεί σε επτά μήνες φυλάκιση με αναστολή και χρηματική ικανοποίηση. Ο πρώην σταρ της TV παραπέμφθηκε στο εδώλιο για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας κατ’ εξακολούθηση, αφού κατά το κατηγορητήριο έκλεβε την επιχείρηση από τις 6 Φεβρουαρίου 2012 έως τις 20 Ιουνίου 2013.

Από τον έλεγχο των τεχνικών της ΔΕΗ προέκυψε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατάφερε με το «πειραγμένο» ρολόι να γλιτώσει ρεύμα αξίας 1.330 ευρώ, το οποίο μαζί με τους τόκους αγγίζει τα 1.700 ευρώ, ενώ υπολογίζεται σε περίπου 8.000 κιλοβατώρες, σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η Espresso. Η πλευρά του αγαπημένου παρουσιαστή η  ζωή του οποίου βυθίστηκε στο σκοτάδι μόλις έσβησαν οι προβολείς στα πλατό, δεν εμφανίστηκε καθόλου στο δικαστήριο, ενώ -όπως αναφέρθηκε κατά την ακροαματική διαδικασία- κλήθηκε στην προκαταρκτική εξέταση και δεν εμφανίστηκε.

Στο βήμα του μάρτυρα από την πλευρά της ΔΕΗ ανέβηκε για να καταθέσει ο Ι.Ζ.,  ο τεχνικός που είχε κάνει τον έλεγχο στο ρολόι της μονοκατοικίας:

“Σε δειγματοληπτικό έλεγχο, δεν έγινε δηλαδή κάποια καταγγελία, διαπιστώσαμε επέμβαση στο ρολόι. Γύριζε ανάποδα το ρολόι! Μετρούσε προς τα πίσω! Κόψαμε την παροχή και ενημερώσαμε αμέσως την υπηρεσία. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κατά λάθος ή να απορυθμίστηκε. Μάλιστα, ξέρω ότι υπάρχει ενημέρωση από την υπηρεσία στον ιδιοκτήτη, αλλά εκείνος έχει αδιαφορήσει.”

 Μετά την καταδίκη του Ανδρέα Μικρούτσικου, η ΔΕΗ αναμένεται να διεκδικήσει και στο αστικό δικαστήριο το ποσό που της οφείλει από την παράβαση.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr