search-button
cross-out

Mark Zuckerberg: Το σχόλιό του για την εκλογή Trump και η τρυφερή φωτογραφία με την κορούλα του, Max

Mark Zuckerberg: Το σχόλιό του για την εκλογή Trump και η τρυφερή φωτογραφία με την κορούλα του, Max

Ένα σχόλιο σε αισιόδοξο τόνο έκανε ο Mark Zuckerberg μετά την εκλογή του Donald Trump ως νέου προέδρου των ΗΠΑ, ενώ ανέβασε στη σελίδα του στο facebook και μία φωτογραφία με την κορούλα του, Max.

«Χθες ήταν οι πρώτες εκλογές της Max. Έχει πολλές ακόμη νύχτες εκλογών μπροστά της. Κρατώντας τη Max, σκεφτόμουν όλη τη δουλειά που έχουμε μπροστά μας για να φτιάξουμε τον κόσμο που θέλουμε για τα παιδιά μας. Αυτή η δουλειά μεγαλύτερη από οποιαδήποτε προεδρία και η πρόοδος δεν κινείται σε ευθεία γραμμή.  Οι πιο σημαντικές ευκαιρίες της γενιάς της Max- όπως η θεραπεία όλων των ασθενειών, η βελτίωση της εκπαίδευσης, η διασύνδεση των ανθρώπων μεταξύ τους και η προώθηση ίσων ευκαιριών για όλους- θα χρειαστεί μακροπρόθεσμη στόχευση και ανακάλυψη νέων τρόπων συνεργασίας, σε μερικές περιπτώσεις ακόμη και δεκαετίες.  Είμαστε όλοι ευλογημένοι που έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο και έχουμε ευθύνη να το πραγματοποιήσουμε. Ας δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά» έγραψε ο ιδρυτής του facebook.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr