search-button
cross-out

Η Άννα Διαμαντοπούλου γράφει για την Χαλκιδική τον τόπο των παιδικών και φοιτητικών της διακοπών…

Η Άννα Διαμαντοπούλου γράφει για την Χαλκιδική  τον τόπο των παιδικών και φοιτητικών της διακοπών…

Για την Χαλκιδική  που αγαπάει από παιδί έγραψε στην Athens Voice η πρώην υπουργός και Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Άννα Διαμαντοπούλου.

Κάθε νησί και ένα μικρό θαύμα! Πώς να διαλέξεις, πώς να συγκρίνεις ομορφιές ανείπωτες και διαφορετικές; Για πολλά χρόνια πήγαινα στην Κίμωλο. Την έχω πάντα μέσα μου σαν μια γωνιά ενός ξεχασμένου παραδείσου. Η ομορφιά θάλασσας και ηφαιστειακών γλυπτών, η ιδιαίτερη Χώρα, η θαλάσσια γειτονιά με τις φώκιες και τα κοράλλια και η δική μου ανάμνηση με τον γιο μου να μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο, να αλλάζει ενδιαφέροντα και τελικά να μη χωράει στην αγκαλιά των διακοπών της μαμάς και του μπαμπά… Όμως τα τελευταία  χρόνια γύρισα πίσω στον τόπο των παιδικών και φοιτητικών μου διακοπών, στη Χαλκιδική. Και είναι η αναζήτηση πια μόνο της μαγείας της θάλασσας και των φίλων εκείνων που, όσο κι αν τους χάσεις, είναι πάντα εκεί! Θάλασσα πρασινογάλαζη, κρυστάλλινη, βράχοι λευκοί, πεύκα που ακουμπούν το νερό, μικρά νησάκια που τα φτάνεις κολυμπώντας. Τρεις χερσόνησοι που βουτούν στο Αιγαίο (η μία μόνο για άνδρες), βλάστηση, άρωμα πεύκου και νερά μαγικά. Μια επιστροφή με μόνιμα χαρακτηριστικά γιατί… σαν τη Χαλκιδική δεν έχει!

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr