search-button
cross-out

Η απίστευτη αποκάλυψη του Απόστολου Γκλέτσου για τον γάμο του με την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου!

Η απίστευτη αποκάλυψη του Απόστολου Γκλέτσου για τον γάμο του με την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου!

Ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου “Εδώ” και μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον γάμο του με την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, κάνοντας απίστευτες αποκαλύψεις.

«Παντρεύτηκα για 17 μέρες… Υπήρχε μία διαφορά ηλικίας 11 χρόνων, στο 29-30 δεν λέει τίποτα, στο 30- 19 είναι δύο άλλοι κόσμοι… Ήμουν τότε πάνω στα φόρτε μου, στην τρέλα τη μεγάλη, τι να ξέρω κι εγώ;» παραδέχτηκε ο ίδιος, ενώ συμπλήρωσε «Δεν λες ότι το καταλάβαμε γρήγορα και δεν κάναμε και κανένα παιδί να είναι χειρότερα τα πράγματα;».

Για τη σχέση του με την Ζωή Λάσκαρη, ανέφερε «Και με την Ζωή και με τον Αλέξανδρο ήμασταν φίλοι, τους λάτρευα και τους δύο… Η Ζωή ήταν το κάτι άλλο, πολύ ωραίος άνθρωπος. Αλλά εξίσου φοβερός άνθρωπος, ανεξάντλητος, που μπορείς να κάνεις παρέα μαζί του και να μην βαριέσαι είναι ο Αλέξανδρος ο Λυκουρέζος. Είναι απίστευτός άνθρωπος!».

Έκανε, δε και μία μεγάλη αποκάλυψη για τον γάμο του με την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και το πώς έγινε η πρόταση γάμου. «Το αποφασίσαμε εγώ και η Ζωή, απουσία της Μαρίας Ελένης, μετά την ρωτήσαμε… Μετά της κάναμε πρόταση. Την είχα δει, την είχα γνωρίσει και της λέω “Ρε συ, να παντρευτώ την Μαρία Ελένη;”, μου λέει “Ναι ρε συ! Πως δεν το σκέφτηκα;”, μου λέει η Ζωή. Την παίρνουμε τηλέφωνο, της λέμε “Μαρία Ελένη θες;” της λέω εγώ, μου λέει “Ναι”. Κάτσε να ρωτήσουμε και τον Αλέξανδρο, μας λέει “Παιδιά δεν μπορώ τώρα έχω δουλειά!”, μας πήρε μετά από μία ώρα και μας λέει “Ναι εντάξει, κανένα πρόβλημα”…».

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr