search-button
cross-out

Πέτρος Ιακωβίδης: Με ποιον πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή έχει συγγένεια; (Video)

Πέτρος Ιακωβίδης: Με ποιον πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή έχει συγγένεια; (Video)

Η ραδιοφωνική κατάθεση ψυχής του Πέτρου Ιακωβίδη στην εκπομπή «Dueto» με τους Γιάννη Γιαννούλη και Σταύρο Κόλκα!

Το γνωρίζατε ότι ο Πέτρος Ιακωβίδης υπήρξε και άσσος των ποδοσφαιρικών γηπέδων; Μπορεί να τον κέρδισε το τραγούδι, αλλά ο δημοφιλής ερμηνευτής της νεολαίας λίγο έλειψε να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, αφού για χρόνια έπαιζε στη θέση του σέντερ φορ στην ποδοσφαιρική ομάδα της Καβάλα, κάτι που αποκάλυψε για πρώτη φορά στη ραδιοφωνική εκπομπή «Dueto» με τον Γιάννη Γιαννούλη και τον Σταύρο Κόλκα.

Ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής, που τα τραγούδια του γίνονται σουξέ μέσα σε χρόνο dt, όπως τα «Αποτυπώματα», «Ακροβάτης», «Κοριτσάκι μου» και άλλα πολλά, ενώ ποιος δεν έχει τραγουδήσει την επιτυχία «Ξημερώματα», που έχει γράψει για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη στην εκπομπή «Dueto» που παρουσιάζουν με μεγάλη επιτυχία στον «Libero 107,4» της Θεσσαλονίκης, ο Γιάννης Γιαννούλης και ο Σταύρος Κόκλας. Το ραδιοφωνικό ντουέτο τους, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, από τις 20.00 μέχρι τις 22.00 μμ, έχει γίνει θεσμός στη συμπρωτεύουσα, αφού ο γνωστός μπασκετμπολίστας και ο επιτυχημένος δημοσιογράφος έχουν ταιριάξει «γάντι» , κρατώντας ευχάριστη συντροφιά στους ακροατές. Έχοντας στις επάλξεις την αθλητική ενημέρωση, παίρνοντας αποκλειστικές συνεντεύξεις από κορυφαίους αθλητές, όπως ο Νάσος Γαλακτερός, ο Κλαούντιο Κοντεμπέλα, ο Γιώργος Γιαννουζάκος, ο Γιώργος Καλαϊτζής, ο Βασίλης Λυπιρίδης, ο Σωτήρης Νικολαΐδης ,ο Αχιλλέας Μαματζιόλας, ο Κώστας Τσαρτσαρής και άλλοι, έχουν δώσει μεγάλη βαρύτητα και στο κομμάτι ψυχαγωγία, φιλοξενώντας «μεγάλους» καλλιτέχνες, όπως ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Μάκης Δημάκης, ο Ζαφείρης Μελάς, ο Άγγελος Διονυσίου και άλλοι.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης με τη σειρά του, που αυτή την περίοδο εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία στη συμπρωτεύουσα μαζί με τον θείο του Νίκο Κουρκούλη, γεμίζοντας ασφυκτικά στο Vogue, ρωτήθηκε για την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία, όταν έπαιζε στη θέση του σέντερ-φορ στην Καβάλα.

«Μέχρι τα 18 μου έπαιζα και εγώ στην Καβάλα, και μέχρι να ξεκινήσουν τα επαγγελματικά έπρεπε να διαλέξω ένα από τα δύο, το τραγούδι ή τον αθλητισμό. Δεν γίνονται και τα δύο μαζί και διάλεξα το τραγούδι» εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.

Όταν ο Γιάννης Γιαννούλης του εξέφρασε το όνειρό του ότι ήθελε να γίνει και εκείνος τραγουδιστής αλλά δεν είχε ωραία φωνή, ο Πέτρος Ιακωβίδης φαντάστηκε πώς θα ήταν να κάνουν μαζί ένα ντουέτο, και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

«Δεν πειράζει (γέλια) Η καριέρα σου στο μπάσκετ ήταν πολύ μεγάλη οπότε τι το θες το τραγούδι. Άμα πούμε ντουέτο εμείς οι δύο, εγώ είμαι 1.75, οπότε καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει», τον συμπλήρωσε ο τραγουδιστής, εξηγώντας του ότι δεν κάνει για την πίστα γιατί είναι πολύ ψηλός.

Συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Πέτρος Ιακωβίδης αναφέρθηκε στη σχέση του με τον θείο του Νίκο Κουρκούλη, χαρακτηρίζοντάς τον εκτός από μέντορα και πατέρα του, αλλά και στη σημερινή τους συνεργασία επί σκηνής!

«Είμαι από τους τυχερούς του χώρου γιατί εκτός από συγγένεια που έχω με τον Νίκο Κουρκούλη, και  τον θεωρώ ως πατέρα μου, είναι ο άνθρωπος που με βοήθησε από την πρώτη στιγμή και το θεωρώ πολύ σημαντικό να δουλεύεις με δικούς σου ανθρώπους. Είμαι και πολύ συγκινημένος γιατί ξεκίνησα από τα 13 όταν ο Νίκος με προέτρεψε να ξεκινήσω σε αυτή τη δουλειά και τώρα αυτή τη στιγμή δουλεύουμε μαζί στο ίδιο μαγαζί. Τον Νίκο τον είχα πάντα σαν πατέρα. Ήταν ο καλλιτεχνικός μου πατέρας».

Δείτε περισσότερα από όσα αποκάλυψε ο Πέτρος Ιακωβίδης στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr