search-button
cross-out

Η εξομολόγηση του Γιώργου Κωνσταντίνου: “Τα τυχερά παιχνίδια μου έγιναν ένα καταστροφικό πάθος που δεν μπόρεσα να ελέγξω”

Η εξομολόγηση του Γιώργου Κωνσταντίνου: “Τα τυχερά παιχνίδια μου έγιναν ένα καταστροφικό πάθος που δεν μπόρεσα να ελέγξω”

Ένα μέρος από την αυτοβιογραφία του  ηθοποιού Γιώργου Κωνσταντίνου με τίτλο «Showtime», δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Espresso.

Σε αυτήν ο αγαπημένος ηθοποιός  δεν διστάζει να εξομολογηθεί τον εθισμό του στα τυχερά παιχνίδια που τον κστέστρεψαν οικονομικά.

“Μου άρεσαν τα τυχερά παιχνίδια. Και, τελικά, μου έγινε ένα καταστροφικό πάθος που δεν μπόρεσα να ελέγξω. Δεν ήμουνα από τους τυχερούς παίκτες. Και ποιος είναι άλλωστε; Δεν πιστεύω ότι μένει κανείς τυχερός για πολύ. Εξ ου και το ρητό “Πας παίζων, χάνει”. Ωστόσο, εγώ παραήμουν άτυχος. Στα παιχνίδια της πόκας, από τα επτά άτομα που παίζαμε συνήθως εκείνος που έφευγε σχεδόν πάντα πρώτος από το τραπέζι ήμουν εγώ…Αργότερα, όταν το καζίνο μπήκε στην ζωή μου, άρχισαν να συμβαίνουν κάποια γεγονότα που με έκαναν να ψάξω, να μελετήσω την απαρχή της εξάρτησης και την παράλληλη πορεία της ζωής μου με τον τζόγο”.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr