search-button
cross-out

Αποστολία Ζώη: “Αυτό που μας απομάκρυνε με τον Γιώργο Μαυρίδη ήταν…”

Αποστολία Ζώη: “Αυτό που μας απομάκρυνε με τον Γιώργο Μαυρίδη ήταν…”

Η  νικήτρια του Nomads, Αποστολία Ζώη  σε συνέντευξη που έδωσε στο People μεταξύ άλλων μίλησε για την “κόντρα” της με τον Γιώργο Μαυρίδη.

Από την αρχή φάνηκε ότι δεν ταιριάξατε με τον Γιώργο Μαυρίδη. Ποια στοιχεία του χαρακτήρα του ήταν αυτά που σε απομάκρυναν;

Αυτό δεν ισχύει. Ίσα ίσα, έχω πει πολλές φορές πως στην αρχή κάναμε παρέα με τον Γιώργο, και μάλιστα τον αισθανόμουν κοντά μου ως άνθρωπο. Αυτό που μας απομάκρυνε ήταν όταν στις τέσσερις εβδομάδες είπε πως θα του ήταν αναίμακτο να φύγει από την ομάδα. Εκεί στενοχωρήθηκα. Αν θυμηθείτε την αρχή του παιχνιδιού, ήμασταν αρκετά κοντά.

Είχες καταλάβει πριν από την επιστροφή σου στην Ελλάδα ότι αυτή η «κόντρα» με τον Μαυρίδη ήταν κάτι που απασχόλησε πολύ το κοινό;

Για μένα δεν ήταν κόντρα. Παίζαμε ένα δύσκολο παιχνίδι κι, όπως όλοι οι άνθρωποι, είχαμε εντάσεις. Εδώ ένα επιτραπέζιο παίζεις κι έχεις ένταση, πόσο μάλλον ένα τόσο απαιτητικό και δύσκολο παιχνίδι όπως το Νomads. Ήμασταν μακριά από την πατρίδα, κοιμόμασταν στην ύπαιθρο, τρώγαμε λίγο, ήμασταν τραυματισμένοι από τα αγωνίσματα, αδύναμοι κι, όπως καταλαβαίνεις, καθετί σε τέτοιες συνθήκες το βιώνεις μεγεθυμένο. Λογικό, επίσης, να διογκώνεται κάτι τέτοιο τηλεοπτικά. Συμβαίνει πάντα. Η ένταση κρατούσε λίγα λεπτά, κυρίως στα αγωνίσματα και όχι όλη την ημέρα. Στην πραγματικότητα, όμως, ουσιαστικό πρόβλημα δεν είχα ποτέ μαζί του. Συμβιώναμε αρμονικά. Θεωρώ ούτε κι εκείνος μαζί μου, όπως είπε στη συνέχεια. Ζορίστηκε, όπως ζορίστηκα κι εγώ και όλοι μας. Ο Γιώργος είναι άξιος παίκτης και άξιος άνθρωπος.

Διαβάστε όλη την συνέντευξη της Αποστολίας στο People που κυκλοφορεί αύριο με το Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr