search-button
cross-out

Χρήστος Λούλης: “Δυστυχώς όμως το ελληνικό κοινό δεν είναι τόσο εκπαιδευμένο και καλλιεργημένο για να…”

Χρήστος Λούλης: “Δυστυχώς όμως το ελληνικό κοινό δεν είναι τόσο εκπαιδευμένο και καλλιεργημένο για να…”

Συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα Μπουρούση έδωσε ο ταλαντούχος Χρήστος Λούλης.

“Είχα μεγάλη φιλοδοξία για τον εαυτό μου. Πολύ μεγάλη. Κι ακόμα έχω. Μου φαινόταν πολύ εύκολο να κάνω κάθε χρόνο σήριαλ, κάθε χρόνο θα γινόμουν και λίγο καλύτερος, θα έβγαζα και λεφτά. Ήταν εύκολο, ειδικά όταν βλέπεις τα σήριαλ που υπάρχουν στην Ελλάδα. Δεν τα υποτιμώ, τα υποτιμώ όμως κιόλας. Δεν είναι εύκολο να κάνεις, αλλά είναι κι εύκολο. 
Η δυσκολία που οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν σε ένα σήριαλ είναι στον τρόπο που θα κάνουν το στόρι τέτοιο ώστε να πιάσουν όσο πιο μεγάλο κοινό γίνεται. Δυστυχώς όμως το ελληνικό κοινό δεν είναι τόσο εκπαιδευμένο και καλλιεργημένο για να αντέξει μία ιστορία όχι τόσο απλή, με ερμηνείες ηθοποιών όχι πολύ απλές. Υπάρχει κοινό που βλέπει καλά σήριαλ, αλλά είναι λίγο. Βλέπουν αμερικανικά ή βρετανικά σήριαλ, τα οποία όμως δεν έχουν ανάγκη το ελληνικό κοινό. Το ελληνικό σήριαλ έχει ανάγκη το ελληνικό κοινό, ο μέσος όρος του οποίου θέλει να δει το τούρκικο. Είναι δύσκολο λοιπόν να κάνεις αυτή τη συνταγή και να ‘χεις καλούς ηθοποιούς και καλά σενάρια και να τους δώσεις τον χρόνο να παίξουν καλά. Όταν μέσα σε ένα δεκάωρο πρέπει να κάνεις 20 σκηνές, δε γίνεται, θα αρχίζεις να πιστολιάζεις”.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr