search-button
cross-out

Κατερίνα Παπουτσάκη: “Tο μόνο έξοδο που κάνω για τον εαυτό μου είναιi…”

Κατερίνα Παπουτσάκη: “Tο μόνο έξοδο που κάνω για τον εαυτό μου  είναιi…”

Η Κατερίνα Παπουτσάκη σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town Κύπρου αποκάλυψε ποιο είναι το έξοδο που κάνει για τον εαυτό της!

Δεν είμαι άνθρωπος που δανείζεται εύκολα, δεν θυμάμαι κιόλας να το έχω κάνει ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι μεγάλωσα σε μια οικογένεια η οποία σίγουρα δεν ήταν πλούσια, αλλά ήταν σε ένα καλό οικονομικό επίπεδο. Δηλαδή, τόσο σε εμένα, όσο και στον αδελφό μου, δεν μας έλειψε ποτέ κάτι. Από την άλλη, οι δικοί μου δεν μας έκαναν “κακομαθημένα”. Εγώ ξεκίνησα νωρίς να ανεξαρτητοποιούμαι και να δουλεύω ως ηθοποιός. Από τα 19 μου ζω με τα δικά μου χρήματα και, αν και δεν κάνω αποταμίευση -είμαι ο χειρότερος οικονομικός σύμβουλος του εαυτού μου- τα χρήματα τα εκτιμώ και τα “πονάω” γιατί τα δουλεύω. Είμαι σπάταλη, αλλά μόνο για τους άλλους. Δηλαδή, όταν θα βγούμε έξω, θα πληρώσω εγώ, θα κεράσω τους φίλους μου, θα ψωνίσω για το σπίτι, τον Παναγιώτη, τον Μάξιμο. Το μόνο έξοδο που κάνω για τον εαυτό μου, είναι τα μαθήματα τραγουδιού και η ψυχοθεραπεία μου. Δεν τα χαλάω σε λούσα, κοσμήματα, κρέμες ακριβές κλπ.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr