search-button
cross-out

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: “Στη δεξίωση που δώσαμε με τη Ζωή για να γιορτάσουμε τα 30 χρόνια του γάμου μας, θυμάμαι, κάποια στιγμή…”

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: “Στη δεξίωση που δώσαμε με τη Ζωή για να γιορτάσουμε τα 30 χρόνια του γάμου μας, θυμάμαι, κάποια στιγμή…”

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η κόρη του Μαρία Ελένη παραχώρησαν συνέντευξη στο  ΒΗΜΑgazino και στην Έρη Βαρδάκη και μίλησαν με πολύ τρυφερά λόγια για την  αγαπημένη τους σύζυγο και μητέρα Ζωή Λάσκαρη, η οποία έφυγε πριν  από λίγους μήνες από τη ζωή.

Ο διακεκριμένος ποινικολόγος αποκάλυψε μεταξύ άλλων:

Όχι, δεν ήταν καθόλου εύκολο να την πείσω να με παντρευτεί. Είχε βγει από ένα διαζύγιο που της είχε κοστίσει, η κόρη της Μάρθα ήταν επτά ετών, δεν ήταν καθόλου πρόθυμη η Ζωή για νέα ξεκινήματα. Τελικώς, επείσθη. Έτσι, ο γάμος μας έγινε στις 21 Ιουνίου του 1976 σε πολύ κλειστό κύκλο, στο μετόχι του Πανάγιου Τάφου στην Πλάκα. Μας πάντρεψε ο πολύ αγαπητός πατέρας Πυρουνάκης. Η Ζωή είχε χάσει και τους δύο γονείς της. Έτσι, στην εκκλησία τη συνόδευε ο πολύ αγαπητός της φίλος και εξαιρετικός ηθοποιός, Χρήστος Νομικός. Ήταν πολύ συνδεδεμένη μαζί του. Εκείνος μου την παρέδωσε”.

Δεν λέω ότι δεν υπήρξαν συγκρούσεις. Υπήρξαν, και μάλιστα, έντονες. Ούτε όμως μια στιγμή δεν πέρασε από το μυαλό μας η σκέψη να χωρίσουμε. Ήμασταν δύο άνθρωποι με πολύ έντονη προσωπικότητα, καλή, κακή δεν την αξιολογώ. Ο καθένας μας είχε τις εκρήξεις του, τις σιωπές του, το γέλιο του, το κλάμα του. Και όλα αυτά συνθέτουν μία ενότητα και αυτή ήταν η ζωή μας. Η καθημερινότητά μας δεν είχε ίχνος μικροαστικής τελετουργίας. Δεν υπήρχε ένα προδιαγεγραμμένο πρόγραμμα. Ναι, υπήρξα άτακτος, όπως δημόσια με είχε “κατηγορήσει” και όπως δημόσια έχω παραδεχτεί. Στη δεξίωση που δώσαμε για να γιορτάσουμε τα 30 χρόνια του γάμου μας, θυμάμαι, κάποια στιγμή, χωρίς να της πω τίποτα, πήρα το μικρόφωνο και έκανα δημόσια την απολογία μου. “Διέπραξα πλημμελήματα, κακουργήματα, ζητώ συγγνώμη και σε ευχαριστώ που είχες την επιμονή και την υπομονή να μείνεις κοντά μου και να συγχωρέσεις” της είπα. Τα έχασε, δεν το περίμενε.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr