search-button
cross-out

Δήμητρα Ματσούκα: Τράκαρε και προσπάθησε να διαφύγει!

Δήμητρα Ματσούκα: Τράκαρε και προσπάθησε να διαφύγει!

Πρωταγωνίστρια σε τροχαίο,έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής η Δήμητρα Ματσούκα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso.

Το απίστευτο συμβάν έλαβε χώρα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη συμβολή των οδών Ηρακλέους και Βρεσθένης, στον Νέο Κόσμο, όταν η Δήμητρα Ματσούκα έπεσε με το αυτοκίνητό της πάνω σε άλλο Ι.Χ. Ο άτυχος οδηγός του οχήματος, μέσα στο οποίο μάλιστα επέβαινε και ένα ανήλικο παιδάκι, αιφνιδιάστηκε όταν ξαφνικά είδε το αυτοκίνητο της ηθοποιού να «προσγειώνεται» πάνω στο δικό του!

Ευτυχώς, από τη σύγκρουση δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές. Ομως, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν την επίμαχη στιγμή σε απόσταση αναπνοής από τα δύο οχήματα, η ηθοποιός προσπάθησε να διαφύγει!

Χωρίς να βγει από το τρακαρισμένο αυτοκίνητό της, η Δήμητρα Ματσούκα προσπάθησε με ελιγμούς να εγκαταλείψει το σημείο της σύγκρουσης, με τους αυτόπτες να μπαίνουν κυριολεκτικά μπροστά της προκειμένου να την αποτρέψουν! Μόλις η ηθοποιός συνειδητοποίησε ότι δεν υπάρχει… δρόμος διαφυγής, αναγκάστηκε να τραβήξει χειρόφρενο και να εξέλθει από το όχημα.

Ομως και στη συνέχεια, όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα www.nantiareport.gr, εμφανώς αναστατωμένη φέρεται ότι επιχείρησε να αποχωρήσει πεζή προς άγνωστη κατεύθυνση, εγκαταλείποντας το όχημά της στο σημείο του ατυχήματος! Την ίδια ώρα ο οδηγός του δεύτερου Ι.Χ., που είχε βγει από το αυτοκίνητό του αλλά και οι περίοικοι που είχαν συγκεντρωθεί γύρω από τα δύο οχήματα άρχισαν να της φωνάζουν για να σταματήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, η Δήμητρα Ματσούκα φαινόταν να έχει σαστίσει από το ατύχημα, δείχνοντας να μην καταλαβαίνει τι ακριβώς έχει συμβεί!

Οταν οι άνδρες της Τροχαίας έφτασαν στη συμβολή της Ηρακλέους με την Κλεισθένους για να καταγράψουν το περιστατικό, ανακάλυψαν έκπληκτοι πως το αυτοκίνητο της ηθοποιού δεν ήταν καν ασφαλισμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και όπως δημοσιεύει η Espresso  η ίδια φέρεται ότι υποστήριξε πως είχε αμελήσει να ανανεώσει την ασφάλεια του οχήματος, ισχυρισμός ωστόσο που δεν απέτρεψε τις συνέπειες του νόμου. Σύμφωνα με το Τμήμα Οδικών Τροχαίων Ατυχημάτων που κατέγραψε το συμβάν, στην ηθοποιό επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 500 ευρώ για οδήγηση ανασφάλιστου οχήματος, ενώ της αφαιρέθηκαν το δίπλωμα και η άδεια κυκλοφορίας. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, στην ηθοποιό δεν έγινε αλκοτέστ για να ελεγχθεί εάν οδηγούσε έχοντας καταναλώσει αλκοόλ.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr