search-button
cross-out

Κώστας Μακεδόνας: Ποια γνωριμία θεωρεί καθοριστική για τη ζωή του;

Κώστας Μακεδόνας: Ποια γνωριμία θεωρεί καθοριστική για τη ζωή του;

Συνέντευξη στο philenews.com παραχώρησε ο Κώστας Μακεδόνας και μεταξύ άλλων είπε σε ποιους ανθρώπους χρωστάει ευγνωμοσύνη.

Για ποια πράγματα νιώθετε μεγαλύτερη ευγνωμοσύνη στη ζωή σας; 

Σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που είδαν πάνω μου κάποιο ταλέντο, που είδαν ότι μπορώ να τραγουδώ, που τους άρεσα και με πίεσαν να ασχοληθώ με το τραγούδι. Θεωρώ καθοριστική τη γνωριμία μου με τον Σταμάτη Κραουνάκη το 1987 για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε εκείνος και η Λίνα Νικολακοπούλου και με έβγαλαν στη δισκογραφία. Δύο καταξιωμένοι δημιουργοί που ενώ μπορούσαν να δώσουν τα τραγούδια τους και να κάνουν δίσκο με οποιονδήποτε επώνυμο τραγουδιστή, διάλεξαν εμένα, ένα παιδί 20 χρόνων και ρίσκαραν την καριέρα τους. Από εκεί και πέρα, χρωστώ ευγνωμοσύνη σε όλους τους δημιουργούς με τους οποίους συνεργάστηκα μετά, συνθέτες και στιχουργούς, γιατί τα τραγούδια τους είναι για εμένα η περιουσία και η κληρονομιά μου. Και σε όλους τους συναδέλφους μου τραγουδιστές που δούλεψα δίπλα τους, αφού απ’ όλους τους έμαθα πράγματα και συνεχίζω να μαθαίνω. Το μεγαλύτερο «ευχαριστώ», όμως, το οφείλω στον κόσμο που με στήριξε και συνεχίζει να με στηρίζει τόσα χρόνια.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr