search-button
cross-out

Σκληρά λόγια από τον Απόστολο Γκλέτσο για τον Κώστα Μπακογιάννη: “Δεν θα μπορέσει να κάνει τίποτα! Αν τον διορίσει αλλού η μαμά του δεν ξέρω!”

Σκληρά λόγια από τον Απόστολο Γκλέτσο για τον Κώστα Μπακογιάννη: “Δεν θα μπορέσει να κάνει τίποτα! Αν τον διορίσει αλλού η μαμά του δεν ξέρω!”

Συνέντευξη στην Espresso και  στην Βίβιαν Μπενέκου μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος και μίλησε με σκληρά λόγια για τον Κώστα Μπακογιάννη με τον οποίο είναι σε κόντρα.

Ποια είναι η γνώμη σου για τη Ν.Δ.;

Η Ν.Δ. είναι ακέφαλη. Και είναι έτσι, λόγω Ντόρας Μπακογιάννη. Εφόσον ο Μητσοτάκης ανέχεται την Μπακογιάννη να του διοικεί το κόμμα, δεν έχει μέλλον. Ούτε καν την περιορίζει. Περιορισμός θα ήταν η διαγραφή της. Εδώ διέγραψε την Κατερίνα Παπακώστα, ένα στέλεχος νεοδημοκρατικό με περγαμηνές, βαθιά νεοδημοκρατικό μάλιστα, από τα γεννοφάσκια της Ν.Δ., και μόνο Ν.Δ., τίποτε άλλο. Δεν πήγε να κάνει διάφορα και τη διέγραψε εν μια νυκτί. Κι έχεις την άλλη, που είσαι αδελφός της, κι αυτή σε βάζει απέναντι, υποστηρίζει άλλον. Αυτή και ο γιος της κάνουν ολόκληρο ανένδοτο για σένα, και εσύ την έχεις και σου πριονίζει την καρέκλα;

Εσύ θα έρθεις σε αντιπαράθεση με τον γιο της, τον Κώστα Μπακογιάννη. Πώς κρίνεις το έργο του στην Περιφέρεια;

Οχι απλά δεν έχει κάνει έργο, αλλά έχει βλάψει την Περιφέρεια. Πολλοί σύλλογοι πολιτών τον έχουν στα δικαστήρια. Το μεγάλο θέμα του Ασωπού είναι ήδη στα δικαστήρια από Κίνηση Πολιτών. Εχει κάνει τις μύριες όσες αστοχίες.

Εχεις όμως να αντιπαρατεθείς με δυνατό αντίπαλο. Με τζάκι. Δεν φοβάσαι;

Είναι τζάκι, αλλά είναι σβηστό. Ακόμη κι αν του φέρουν ξύλα τα διάφορα συμφέροντα, δεν υπάρχει κανένας που να ξέρει να το ανάψει. Αυτός που ήξερε να το ανάβει, δηλαδή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αποδήμησε εις Κύριον. Εκείνος ήξερε να βρει τα ξύλα και να ανάψει το τζάκι. Ο Μπακογιάννης δεν θα μπορέσει να κάνει ποτέ, πουθενά και τίποτε. Τώρα, αν τον διορίσει αλλού η μαμά του, δεν ξέρω. Είναι τελειωμένος.

Είσαι πολύ σκληρός. Γιατί;

Γιατί είναι η προσωποποίηση της πολιτικής ιδιοτέλειας και της πολιτικής αστοχίας.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr