search-button
cross-out

Ζένια Μπονάτσου: “Σχετικά με τη σχέση του παππού μου να σου πω…”

Ζένια Μπονάτσου: “Σχετικά με τη σχέση του παππού μου να σου πω…”

H Zένια Μπονάτσου μίλησε στο “Πρω1νό” και στον Άρη Καβατζίκη σε μια συνέντευξη που απέδειξε πως αν και είναι μόλις 21 ετών είναι ένα πολύ συγκροτημένο, ευγενικό και ώριμο κορίτσι.

Μεταξύ άλλων η κόρη της Μάρθας Κουτουμάνου και του αξέχαστου Βλάση Μπονάτσου σχολίασε τη σχέση του παππού της Αλέξανδρου Λυκουρέζου με την Νατάσα Καλογρίδη.

“Σχετικά με τη σχέση του παππού μου να σου πω ότι ο καθένας κάνει ό,τι θέλει; Δεν θα το πω… Νομίζω ότι υπάρχουν και όρια σε κάποιες καταστάσεις και δεν είναι θέμα του τι κάνεις, αλλά πώς το δείχνεις. Είναι θέμα σεβασμού προς κάποιες καταστάσεις που συνέβησαν πρόσφατα. Κατά τη γνώμη μου, αν θες να κάνεις το επόμενο βήμα, το κάνεις λίγο πιο ήπια και λίγο πιο ήσυχα. Δεν χρειαζόταν τόσος ντόρος γι’ αυτή τη σχέση μετά τον θάνατο της γιαγιάς μου. Κρατάω απόσταση από τον παππού μου για το θέμα της σχέσης του, δεν θέλω να συζητάω αυτό το θέμα…”. είπε η συμπαθέστατη Ζένια.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr