search-button
cross-out

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Σε κάποιο σημείο ενδεχομένως η αναγνωρισιμότητα να γίνει και βραχνάς.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Σε κάποιο σημείο ενδεχομένως η αναγνωρισιμότητα να γίνει και βραχνάς.

Συνέντευξη στο oneman.gr έδωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και μεταξύ άλλων θυμήθηκε το πρώτο καλοκαίρι που κάποιος τον αναγνώρισε.

Το πρώτο καλοκαίρι που με αναγνώριζαν

Κάπου το 2001. Είχα μετακομίσει στο κέντρο, στην πλατεία Καραϊσκάκη.  Στην διπλανή μου πόρτα ήταν μια κυρία μεγάλης ηλικίας με την οποία σχεδόν καθημερινά ανταλλάσσαμε καλημέρες. Στην πορεία άρχισε να με κοιτάζει πιο ανιχνευτικά, μέχρι που στο τέλος με ρώτησε αν έχω καμία σχέση με τον υποφαινόμενο. Μάλλον με είχε δει η κόρη της στο Mad που εκείνη την περίοδο πρόβαλε το Μόνο στα Όνειρα, το βιντεοκλίπ από το πρώτο single από τον πρώτο μου δίσκο. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή αισθάνεσαι όμορφα να σε αναγνωρίζουν γιατί είναι μια επιβεβαίωση ότι πέτυχες σε αυτό που κάνεις και τονώνονται και λίγο οι ανασφάλειές σου. Σε ένα κατοπινό στάδιο, όμως, ενδεχομένως η αναγνωρισιμότητα να γίνει και βραχνάς. Η χαρά όμως της ζωής και η ουσία της αναγνώρισης της δουλειάς σου ως καλλιτέχνης είναι να βγαίνεις σε μια συναυλία και να ακούς πολύ κόσμο να τραγουδάει τα τραγούδια σου.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr