search-button
cross-out

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη μητέρα του…

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη μητέρα του…

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο Σπύρος Παπαδόπουλος επέλεξε να μιλήσει στο rejected.gr και στον Γιώργο Παπανικολάου.

Κι αφού σχέδια κι όνειρα δεν κάνετε, πώς σας ενδιαφέρει να «κρατάτε ψηλά» στην καθημερινότητά σας; 

 Την καθημερινότητα μου εγώ, την έχω βολέψει μια χαρά. Καθημερινότητά μου είναι να είμαι με τους φίλους μου και τη μοτοσυκλέτα μου. Το καλοκαίρι και πάλι, με φίλους και τη βάρκα. Εγώ, δεν έχω πολλά-πολλά…η αλήθεια είναι ότι αυτό που θα ήθελα να δοκιμάσω κάποια στιγμή-αν μου το επέτρεπε η κατάσταση-είναι να γυρνούσα από τη Νάξο τέλη Οκτωβρίου-αρχές Νοέμβρη. Να κάνω μια παράσταση δύο-τρεις μήνες και Μάρτη να ξαναφεύγω στο νησί. Να κάθομαι οχτώ μήνες στη Νάξο και να έρχομαι για 3-4 μήνες στην Αθήνα. Γίνεται; Ακόμη δεν μπορώ να το κάνω. Για πρακτικούς λόγους….

Τί έχει τελικά αυτό το νησί; Ποιό είναι το πρώτο στοιχείο της Νάξου που εσάς σας συγκινεί;

 Πέραν του ότι η Νάξος είναι ένα ωραίο νησί και τα λοιπά, και τα λοιπά, έχουμε πολλά τέτοια νησιά…δεν λέω το δικό μου είναι το καλύτερο. Η Νάξος είναι τα παιδικά μου χρόνια. Η Νάξος είναι το νησί της μάνας μου. Έχασα τη μάνα μου και έχω εμμονή πια με τη Νάξο. Με το που μπαίνω μέσα στο λιμάνι με τη βάρκα και βλέπω το μοναστήρι του Αγίου Χρυσοστόμου, που πήγαινα πιτσιρικάς εκεί, όλα μου τα καλοκαίρια…νομίζω πως κάπου θα μου βγει η μάνα μου, από κανά στενό…

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr