search-button
cross-out

Η Μέγκαν Μαρκλ μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της!

Η Μέγκαν Μαρκλ μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της!

Τη φουσκωμένη της κοιλιά έδειξε με περηφάνια η δούκισσα του Σάσεξ για πρώτη φορά, κατά την τρίτη ημέρα της βασιλικής περιοδείας της με τον πρίγκιπα Χάρι στη Μελβούρνη.

Όπως δημοσιεύει το thetoc.gr μέχρι τώρα, η Μέγκαν έκρυβε περίτεχνα την κοιλιά της φορώντας πουκάμισα και παλτό, αλλά το κομψό φόρεμα της Dion Lee, έδειξε την έστω και ελάχιστα φουσκωμένη κοιλιά της.

Πανευτυχής και έγκυος η δούκισσα του Σάσεξ επέλεξε το μπλε φόρεμα «Folded Sail» της Αυστραλιανής σχεδιάστριας για την συλλογή φθινόπωρο 2019, με ασύμμετρες γωνίες και μια κομψή φούστα σε Α γραμμή με λεπτομέρειες που δίπλωναν και θύμιζαν πανί ιστιοφόρου.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ ανακοίνωσαν την είδηση πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί κατά την άφιξή τους στο Σίδνεϊ την Δευτέρα. Το μωρό του ζευγαριού αναμένεται την άνοιξη του 2019, ωστόσο μπορεί η Μέγκαν να είναι σχεδόν 4 μηνών έγκυος αντί για 3 που εικάζουν οι περισσότεροι, με πιο πιθανή ημερομηνία γέννησης στα τέλη Μαρτίου.

 Φωτογραφίες: Reuters 

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr