search-button
cross-out

Δήμητρα Ματσούκα: ∆εν είµαι µόνο… εγκεφαλική, πρέπει να ικανοποιούνται και οι αισθήσεις µου!

Δήμητρα Ματσούκα: ∆εν είµαι µόνο… εγκεφαλική, πρέπει να ικανοποιούνται και οι αισθήσεις µου!

Σε συνέντευξη της στην Reallife η πάντα εντυπωσιακή Δήμητρα Ματσούκα μίλησε για τη νέα σειρά “Ελεύθερη σχέση” στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά και για το πως μπορεί να την κερδίσει κάποιος.

Πάμε να μου μιλήσεις και για την ηρωίδα που παίζεις.
Η Κλαίρη είναι ψυχολόγος που ασχολείται επαγγελµατικά και µε τη συµβουλευτική ζευγαριών. Είναι µάλλον ένας συνηθισµένος τύπος ανθρώπου, που πάντα ήθελε να είναι σε όλα τέλεια. Η καλύτερη φοιτήτρια, πλέον ψυχολόγος καριέρας, µε άρθρα της δηµοσιευµένα σε επιστηµονικά έντυπα. Είναι παντρεµένη από µεγάλο έρωτα µε κάποιον εντελώς αντίθετό της. Στο τώρα προσπαθεί να αντιµετωπίσει τον δικό της διαλυµένο γάµο, µε έναν άνθρωπο που όµως υπεραγαπά, και να καταλάβει τι πραγµατικά θέλει. Και να αφεθεί στις επιθυµίες της, πράγµα που της είναι δύσκολο, καθώς η ίδια είναι ιδιαίτερα επικριτική µε όλους, ειδικά όµως µε τον εαυτό της. Ετσι, η συνείδησή της έρχεται σε συνεχή αντιπαράθεση µε το ένστικτό της και αυτές οι στιγµές της είναι πραγµατικά αστείες.

Θα έκανες ανάλογο… πείραμα ως Δήμητρα;
Έχω µάθει να µη λέω «ποτέ» σε αυτή τη ζωή. Ωστόσο, σαν ιδέα φαντάζει εντελώς µακριά µου, όπως τουλάχιστον µε ξέρω ως τώρα…

Έχω την αίσθηση, γνωρίζοντάς σε, πως για να σε κρατήσει-κερδίσει κάποιος πρέπει να κερδίσει κυρίως το μυαλό σου. Σε έχω για πιο «εγκεφαλική». Ισχύει ή κάνω λάθος;
Ισχύει χωρίς αµφιβολία. Αλλά πρέπει να συνοδεύεται αυτός ο εγκέφαλος και από άλλα που µε συγκινούν. Όπως η φωνή, η µατιά, το βάδισµα κάποιου. Ενα ωραίο χαµόγελο. ∆εν είµαι µόνο… εγκεφαλική, πρέπει να ικανοποιούνται και οι αισθήσεις µου.

Δεν θα σου αρκούσε ένα καλό σεξ, ας πούμε;
Μα, για να ξέρω αν είναι… καλό ή κακό το σεξ, πρέπει κατ’ αρχάς αυτό να συµβεί. Για να συµβεί, λοιπόν, θα πρέπει να ισχύουν όσα είπα πριν.

Γίνεται λόγος στη σειρά για το «για πάντα». Πίστεψες σε κάποια σχέση σου στο «για πάντα»;
Ω, µα ναι! Κι ακόµα το πιστεύω!

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr