search-button
cross-out

Χριστίνα Μπόμπα: Εξηγεί γιατί εκείνη και ο Σάκης Τανιμανίδης επέλεξαν να πάνε γαμήλιο ταξίδι στην Ιρλανδία

Χριστίνα Μπόμπα: Εξηγεί γιατί εκείνη και ο Σάκης Τανιμανίδης επέλεξαν να πάνε γαμήλιο ταξίδι στην Ιρλανδία

Συνέντευξη στο yes-i-do.gr και στην Μυρτώ Καζή έδωσε η νιόπαντρη Χριστίνα Μπόμπα.

Αν έπρεπε να απαντήσουν χίλια άτομα για το πού θα πάτε ταξίδι του μέλιτος, πιστεύω ότι και οι χίλιοι θα έπεφταν έξω! Πώς επιλέξατε έναν τόσο όμορφο -και εναλλακτικό θα τολμήσω να πω- προορισμό;

Πολύ σωστή παρατήρηση. Όταν γνωριστήκαμε, πριν από τρία χρόνια, το πρώτο μας ταξίδι ήταν ένα road trip στη Σκοτία. Πήγαμε στο Εδιμβούργο, και μετά πήραμε το αυτοκίνητο και εξερευνήσαμε τα highlands. Τότε λοιπόν, είχαμε μια μικρή διαμάχη, ο Σάκης ήθελε να πάμε Ιρλανδία και εγώ Σκοτία. Και, όπως καταλαβαίνεις, πέρασε το δικό μου. Οπότε, του το χρωστούσα! (Γέλια) Επίσης, θέλαμε και κάτι πιο… χειμωνιάτικο! Ζούμε έξι μήνες στην Καραϊβική και μετά εδώ ελληνικό καλοκαίρι. Έτσι επιλέξαμε να βάλουμε φουτεράκι! Το απολαύσαμε τόσο πολύ, πήραμε ένα αυτοκίνητο και χαθήκαμε μέσα στη φύση, τα κάστρα και τα άγρια τοπία. Μάλιστα μείναμε και 3 ημέρες στο Δουβλίνο, το οποίο είναι μία από τις πιο ζωντανές πόλεις της Βόρειας Ευρώπης που έχω πάει. Γεμάτο street artists, πολύ κόσμο και πολύ χαρούμενα πρόσωπα!

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr