search-button
cross-out

Γκουίνεθ Πάλτροου: Ο λόγος για τον οποίο είναι ευγνώμων που χώρισε με τον Μπραντ Πιτ το 1997

Γκουίνεθ Πάλτροου:  Ο λόγος για τον οποίο είναι ευγνώμων που χώρισε με τον Μπραντ Πιτ το 1997

Η Γκουίνεθ Πάλτροου πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του WSJ. Magazine της εφημερίδας Wall Street Journal. Όπως δημοσιεύει το thetoc.gr στη συνέντευξή της μίλησε για τον πρώην σύντροφό της, Μπραντ Πιτ, με τον οποίο έζησαν μία παθιασμένη σχέση για περίπου δύο χρόνια και χώρισαν το 1997.

Ο λόγος της… ευτυχίας της που χώρισε πριν από 20 χρόνια, είναι γιατί οι διάσημοι δεν παρακολουθούνταν τόσο πολύ όσο τώρα από τους παπαράτσι!

«Η Κάμερον Ντίαζ κι εγώ το συζητούσαμε όλη την ώρα. Λέγαμε, “Ευτυχώς που στις αρχές της δεκαετίας του ’90 υπήρχαν τόσοι λίγοι παπαράτσι”. Κλαίμε από ευγνωμοσύνη που δεν υπήρχε κανείς να μας ακολουθεί και να βλέπει τι κάνουμε. Θυμάμαι όταν χωρίσαμε με τον Μπραντ Πιτ, το έγραφε στο εξώφυλλο του New York Post, αλλά κανείς δεν με περίμενε έξω από το σπίτι. Αυτό σήμερα δεν θα συνέβαινε ποτέ», δήλωσε, αφήνοντας άφωνους τους πάντες που περίμεναν έναν πιο πιπεράτο λόγο.   

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr