search-button
cross-out

Αντώνης Καρυστινός:Έτυχε προχθές να με σταματήσει μια τηλεθεάτρια της σειράς την ώρα που ήμουν με την κόρη μου και…

Αντώνης Καρυστινός:Έτυχε προχθές να με σταματήσει μια τηλεθεάτρια της σειράς την ώρα που ήμουν με την κόρη μου και…

Ο Αντώνης Καρυστινός  σε συνέντευξη του στο Page 2 της εφημερίδας Νέα Σελίδα και στον Γιάννη Πουλόπουλο εξήγησε γιατί δεν θέλει η τριών ετών κορούλα του να εκτίθεται στα φώτα της δημοσιότητας.

Παρόλο που έχεις γίνει μπαμπάς εδώ και τρία χρόνια, τώρα τελευταία το μάθαμε και δεν έχουμε δει κάποια φωτογραφία της κόρης σου. Γιατί δεν θέλεις αυτό το κομμάτι της ζωής σου να είναι στη δημοσιότητα;

Έτυχε προχθές να με σταματήσει μια τηλεθεάτρια της σειράς την ώρα που ήμουν με την κόρη μου και μου ζήτησε να βγούμε φωτογραφία. Της απάντησα «λυπάμαι, μια άλλη στιγμή». Δεν γίνεται να σταματάω και να φωτογραφίζομαι χωρίς η κόρη μου να καταλαβαίνει τι συμβαίνει με τον μπαμπά της. Δεν υπάρχει λόγος το παιδί μου να εκτίθεται σε ένα έντυπο επειδή ο μπαμπάς του είναι γνωστός. Πρέπει πρώτα η κόρη μου να μεγαλώσει, να καταλάβει τι δουλειά κάνω και μετά θα της ζητήσω την άδεια για να δημοσιοποιήσω φωτογραφία της.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr