search-button
cross-out

Γιώργος Λέντζας: Τι απαντάει σε όσους τον θέλουν να έχει “σκοτωθεί” με τον Σάββα Πούμπουρα στο Nomads;

Γιώργος Λέντζας: Τι απαντάει σε όσους τον θέλουν να έχει “σκοτωθεί” με τον Σάββα Πούμπουρα στο Nomads;

Συνέντευξη στο Down Town έδωσε ο Γιώργος Λέντζας και μέσα σε όλα απάντησε στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει ‘σκοτωθεί” με τον Σάββα Πούμπουρα.

Ήσουν, θα έλεγα, «η έκπληξη» του φετινού «Nomads» – άρεσε ιδιαίτερα ο τρόπος που περιέγραφες τα αγωνίσματα. Εσύ, πώς το εισέπραττες όλο αυτό;
H έκπληξη του φετινού «Nomads» ήταν η επιλογή και δεύτερου προσώπου, για να γίνουν λίγο πιο δυναμικές οι περιγραφές των αγωνισμάτων. Ξεκίνησα λίγο νωθρά, η αλήθεια είναι, αλλά σύμφωνα με τα σχόλια και του κόσμου και των δικών μου ανθρώπων, μετεξελίχθηκα γρήγορα από Αλέξη Κωστάλα σε Χρήστο Σωτηρακόπουλο (γελάει). Σέβομαι την άποψη του κόσμου, έχω πίστη στα ελληνικά μου και στη ροή του λόγου μου, οπότε, να πω την αλήθεια, το απολάμβανα αρκετά.

Με τον Σάββα Πούμπουρα πώς ήταν οι σχέσεις σας; Είχατε «σκοτωθεί» για τη μαρκίζα, όπως διαβάζαμε;
Έχουμε προσπαθήσει πολλές φορές με το Σάββα να «σκοτωθούμε», έτσι για να έχει και λίγο ενδιαφέρον όλο αυτό. Δεν τα καταφέραμε όμως – και οι δύο είμαστε άνθρωποι που κάνουμε πάντα ένα βήμα πίσω και, ως εκ τούτου, η συνεργασία μας κύλησε βαρετά υπέροχα (γελάει)! Είμαι χαρούμενος που ζήσαμε το «Nomads» παρέα, στήριξε πολύ ο ένας τον άλλον σε όλη τη φάση του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr