search-button
cross-out

Έγκυος η 21χρονη σύζυγος του 52χρονου Βενσάν Κασέλ

Έγκυος η 21χρονη  σύζυγος του 52χρονου Βενσάν Κασέλ

Πατέρας για τρίτη φορά θα γίνει ο ηθοποιός Βενσάν Κασέλ, τέσσερις μόλις μήνες μετά το γάμο του με την 21χρονη Τίνα Κουνακέι. Ο 52χρονος ηθοποιός και το μοντέλο ετοιμάζονται να καλωσορίσουν το νέο μέλος της οικογένειας μόλις μετά από δύο χρόνια σχέσης, όπως αναφέρει το διαδικτυακό site Just Jared.

Όπως δημοσιεύει το thetoc.gr το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου στο Μπιτάρ στη νοτιοδυτική Γαλλία στις 24 Αυγούστου. Πρόκειται για το δεύτερο γάμο του Βενσάν Κασέλ, μετά την Μόνικα Μπελούτσι, με την οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες, την 13χρονη Ντέβα και την 8χρονη Λεόνι.

Ο Κασέλ σε συνέντευξή του στο παρελθόν είχε αποκαλύψει ότι θα ήθελε να κάνει κι άλλα παιδιά με την αγαπημένη του Τίνα, αφού θεωρεί την οικογένεια το πιο όμορφο πράγμα που υπάρχει. «Τα παιδιά είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή. Οι κόρες μου με βοήθησαν να καταλάβω ποιος είμαι» είπε, αναφερόμενος στα παιδιά που απέκτησε μέσα από τον γάμο του με την Μπελούτσι. 

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr