search-button
cross-out

H βουτιά του Απόστολου Γκλέτσου για τον σταυρό και ο καβγάς του μετά

H βουτιά  του Απόστολου  Γκλέτσου για τον σταυρό και ο καβγάς του μετά

Mε τσουχτερό κρύο πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής τα Θεοφάνεια στη Στυλίδα, όπου μετά την καθιερωμένη Θεία Λειτουργία, έγινε ο αγιασμός των υδάτων.

Όπως δημοσιεύει το lamianow.gr με  κάθε επισημότητα και λαμπρότητα χοροστατούντος του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Νικολάου και οικοδεσπότη το Δήμαρχο Στυλίδας και υποψήφιο Περιφερειάρχη Απόστολο Γκλέτσο (ο οποίος μάλιστα βούτηξε όπως είχε κάνει και το 2012), παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκαν τα Θεοφάνεια στην Στυλίδα. Στη θάλασσα έπεσαν 15 “βουτηχτάδες” ενώ το Σταυρό έπιασε ο 45χρονος λιμενικός Ευστράτιος Μπαμπαούσης.

Σε δήλωση που έκανε ο Απόστολος Γκλέτσος μετά το πέρας της τελετής τόνισε για την απόφαση του να παραιτηθεί και να ανακαλέσει μέσα σε 20 ώρες. “Τους έκανα μια ψυχρολουσία. Πάμε γερά να πάρουμε την Περιφέρεια τώρα…”. Δείτε τι είπε στο βίντεο. 

Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα χοροστατούντος του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Νικολάου και οικοδεσπότη το Δήμαρχο Στυλίδας και υποψήφιο Περιφερειάρχη Απόστολο Γκλέτσο (ο οποίος μάλιστα βούτηξε όπως είχε κάνει και το 2012), παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκαν τα Θεοφάνεια στην Στυλίδα. Στη θάλασσα έπεσαν 15 “βουτηχτάδες” ενώ το Σταυρό έπιασε ο 45χρονος λιμενικός Ευστράτιος Μπαμπαούσης.

Βούτηξε ο Απόστολος Γκλέτσος-Δείτε το βίντεο 

Πάμε για την Περιφέρεια-“Τους έκανα ψυχρολουσία”

Σε δήλωση που έκανε ο Απόστολος Γκλέτσος μετά το πέρας της τελετής τόνισε για την απόφαση του να παραιτηθεί και να ανακαλέσει μέσα σε 20 ώρες. “Τους έκανα μια ψυχρολουσία. Πάμε γερά να πάρουμε την Περιφέρεια τώρα…”. Δείτε τι είπε στο βίντεο. 

Ένταση μετά το τέλος

Μικρή ένταση δημιουργήθηκε αμέσως μετά το τέλος της τελετής κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού για τον αγιασμό των υδάτων στο λιμάνι της Στυλίδας. Ο Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος νωρίτερα είχε βουτήξει για το Σταυρό έγινε…  έξαλλος όταν είδε μπροστά του τον κύριο Κατσικονούρη.  Για άγνωστη αιτία του είπε να κατέβει από την εξέδρα .  Μετά από λίγα δευτερόλεπτα ο κ. Κατσικονούρης κατέβηκε με τον Απόστολο Γκλέτσο να αποχωρεί επίσης με την συνδρομή των πιο ψύχραιμων. Πληροφορίες   αναφέρουν ότι ο κύριος Κατσικονούρης αναμένεται να είναι στο ψηφοδέλτιο του Φάνη Σπανου για την Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδος αλλά είναι άγνωστος ο λόγος για τον οποίο προκλήθηκε αυτό το μίνι επεισόδιο.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr