search-button
cross-out

Ο λόγος για τον οποίο ο πρίγκηπας Χάρι και η Μέγκαν δεν θα γιορτάσουν μαζί τον Βαλεντίνο

Ο λόγος για τον οποίο ο πρίγκηπας Χάρι και η Μέγκαν δεν θα γιορτάσουν μαζί τον Βαλεντίνο

Θα είναι η πρώτη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου που θα τους βρει παντρεμένους. Και μάλιστα ίσως περισσότερο ευτυχισμένους από ποτέ αφού αναμένουν την «άφιξη» του πρώτου τους παιδιού.

Ομως  όπως δημοσιεύει το thetoc.gr ο πρίγκιπας Χάρι κι η Μέγκαν Μαρκλ – γιατί περί αυτών ο λόγος – το πιθανότερο είναι να μην περάσουν μαζί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, καθ’ ότι τους χωρίζει το … παλάτι.

Πως και συνέβη αυτό; Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Kensington Palace, ο πρίγκιπας Κάρολος, ή αλλιώς δούκας του Σάσεξ, θα περάσει την 14η Φεβρουαρίου, ημέρα των ερωτευμένων, στο Exercise Clockwork, μια ναυτική βάση της Μεγάλης Βρετανίας που γίνονται ασκήσεις κατάρτισης 200 μίλια εντός του Αρτικού Κύκλου στη Νορβηγία. Εκεί θα συναντηθεί με μέλη της βάσης που έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 16.000 ναύτες του Βασιλικού Ναυτικού και  των Βασιλικών Πεζοναυτών από το 1969. Ο Χάρι, ο οποίος υπηρέτησε τον στρατό για 10 χρόνια, έγινε Captain General των Βασιλικών Πεζοναυτών το 2017 παίρνοντας τη σκυτάλη από τον παππού του, πρίγκιπα Φίλιππο, όταν αποσύρθηκε.

Είναι αμφίβολο αν η Μέγκαν, που διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, θα μπορέσει να συνοδεύσει τον Χάρι σ’ αυτό το ταξίδι στο εξωτερικό. Άγνωστο είναι επίσης αν ο Χάρι θα επιστρέψει σπίτι του στο Λονδίνο την ίδια ημέρα ή θα παραμείνει στη Νορβηγία για όλη την υπόλοιπη ημέρα.

Κι έτσι το πιο πιθανόν είναι … να ευχηθούν ο ένας στον άλλο από μακριά.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr