search-button
cross-out

Έμενα μέχρι τα 18 με τους γονείς μου, μετά έφυγαν από το σπίτι! Ήταν υπέροχο!

Έμενα μέχρι τα 18 με τους γονείς μου, μετά έφυγαν από το σπίτι! Ήταν υπέροχο!

Η ανατρεπτική δήλωση που έκανε ο Δημήτρης Κουρούμπαλης

Τα περισσότερα παιδιά όταν κλείσουν το 18ο έτος της ηλικίας τους φεύγουν από το πατρικό τους σπίτι. Στην περίπτωση, όμως, του Δημήτρη Κουρούμπαλη οι ρόλοι αντιστράφηκαν!

Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο ηθοποιός σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» μετά τα 18 του χρόνια, ήταν οι γονείς του εκείνοι που έφυγαν!

Μιας και η φετινή τηλεοπτική σεζόν τον βρήκε να πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, «Όσο έχω εσένα» που κατέβασε αυλαία στα μισά της χρονιάς, ο Δημήτρης δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί σχετικά.

«Η συμφωνία ήταν για 100 επεισόδια, το γνωρίζαμε δηλαδή ότι θα φτάναμε στο εκατοστό, με την προοπτική ότι θα πήγαινε περισσότερο ή λιγότερο ανάλογα με την αποδοχή του κόσμου. Είχε φανατικούς οπαδούς το «Όσο έχω εσένα». Προφανώς ήταν απόφαση με άξονα τον προγραμματισμό του σταθμού. Αγαπάω πολύ την τηλεόραση. Είναι μια σχέση αγάπης και μίσους», είπε ο ηθοποιός.

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή; Ήταν λακωνικός, λέγοντας: «Τι σχέση έχει η δουλειά μου με την προσωπική μου ζωή; Δεν βρίσκω λόγο να συνδέονται».

Δείτε όλη τη συνέντευξη του

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr