search-button
cross-out

Αλέκος Συσσοβίτης: Ο λόγος για τον οποίο δεν έκανε οικογένεια

Αλέκος Συσσοβίτης: Ο λόγος για τον οποίο δεν έκανε οικογένεια

Ο γοητευτικός ηθοποιός Αλέκος Συσσοβίτης σε συνέντυξη που έδωσε στο andro,gr μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και εξήγησε για ποιο λόγο μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει οικογένεια.

Φτωχά παιδικά χρόνια. Τουλάχιστον καλά συναισθηματικά;

Δυστυχώς, με πολλά και σοβαρά προβλήματα που προέκυπταν από την ασταθή και βαριά ψυχολογική κατάσταση της μητέρας μου. Ζούσαμε πολύ  αντιφατικά: ήταν σαν μέσα στο σπίτι να υπήρχε και ένα ψυχιατρείο και ένας ναός αγάπης – αλλά μιας αγάπης παθολογικής. Η μάνα μου, δηλαδή, ήταν δεμένη με μένα σε βαθμό μεγάλης εξάρτησης. Κι ενώ ήταν ένας άνθρωπος με πολύ τσαγανό, δουλευταρού και πολύ αστεία, ήταν άρρωστη ψυχικά και πολύ κυκλοθυμική – περνούσε από το μαύρο στο άσπρο σε κλάσματα του δευτερολέπτου.

Εσείς οικογένεια δεν… τολμήσατε να κάνετε;

Όχι, είχα τόσο κακή εμπειρία από τη δική μου. Όχι γιατί δεν αγαπούσαν ένας τον άλλον, αλλά για την ανυπόφορη ένταση που ζούσαν. Οπότε, όχι, δεν το τόλμησα. Λατρεύω τη μοναξιά και τη μοναχικότητά μου. Είμαι πάρα πολύ ήσυχος. Κοιμάμαι ήσυχα, γιατί το ζητούμενο είναι πραγματικά να πέφτεις στο κρεβάτι και να κλείνεις τα μάτια σου ήρεμα.  

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr