search-button
cross-out

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Το αγόρι μου να δεις βρισιές που δέχτηκε-και δεν έφταιγε σε τίποτα! Όλο αυτό με σόκαρε!

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Το αγόρι μου να δεις βρισιές που δέχτηκε-και δεν έφταιγε σε τίποτα!  Όλο αυτό με σόκαρε!

Συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη, έδωσε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχτηκε και συνεχίζει να δέχεται για την συμπεριφορά της στο MasterChef.

Δέχτηκες bullying;
Βεβαίως, είναι cyber bullying. Μπαίνουν στο προφίλ μου και μου λένε να εξαφανιστώ και να πεθάνω. Με αποκαλούν «σάπια» και ζητούν να εξαφανιστώ. Επίσης, με πείραξε πολύ που την «έπεσαν» και στο αγόρι μου. Αυτός να δεις βρισιές που δέχτηκε – και δεν έφταιγε και σε τίποτα, εδώ που τα λέμε, ο άνθρωπος! Όλο αυτό με σόκαρε! Μα, αν δεν τους άρεσα, ας άλλαζαν κανάλι. Γιατί μου έλεγαν να πάθω καρκίνο και να μου πέσουν τα γεννητικά όργανα; Είναι πολύ άσχημο, κι αν γυρίσεις το κεφάλι σου δεξιά κι αριστερά, θα δεις ότι ο κόσμος πεθαίνει από ασθένειες καθημερινά από τέτοιες αρρώστιες. Κι έρχεσαι εσύ και το εύχεσαι απλόχερα για έναν άλλο άνθρωπο, απλώς και μόνο επειδή δεν τον συμπαθείς; Ε, ας μη με συμπαθούν! Τι πράγματα είναι αυτά; Άσε που, πριν μπω στο παιχνίδι, έλεγα στον εαυτό μου: «Ή που θα με λατρέψουν ή που θα με φτάσουν στον πάτο!». Ακόμα και σήμερα το ζω αυτό.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr