search-button
cross-out

Γιώργος Μαυρίδης: Ο Σάκης Τανιμανίδης ξεκινάει συνέντευξη και λέει “δεν θα με ρωτήσεις για τον Γιώργο”

Γιώργος Μαυρίδης: Ο Σάκης Τανιμανίδης ξεκινάει συνέντευξη και λέει “δεν θα με ρωτήσεις για τον Γιώργο”

Στην κάμερα της «Φωλιάς των Κουκου» και στον Γιώργο Κρικοριάν μίλησε ο Γιώργος Μαυρίδης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον Σάκη Τανιμανίδη αλλά και την πρώην σύντροφό του Νικολέττα Ράλλη.

«Όταν είσαι με μία κοπέλα, όσο καιρό και αν είναι αυτό, θα πρέπει να της λες πάντα αυτό που θέλει να ακούσει, να είναι ψηλά και να είναι η καλύτερη. Όταν χωρίζεις δεν πρέπει να πεις τίποτα που θα την κάνει να νιώσει άσχημα. Για τη Νικολέττα χαίρομαι που είναι καλά και όλες τις κοπέλες που είχα στη ζωή μου τις έχω αποκαταστήσει», είπε αρχικά ο παρουσιαστής ενώ πρόσθεσε ότι δεν έχει μετανιώσει στιγμή για τη λεζάντα «Μία στο εκατομμύριο», που είχε γράψει σε φωτογραφία με την πρώην κοπέλα του, Νικολέττα Ράλλη.

«Γιατί να το έχω μετανιώσει; Εσύ δεν έχεις ερωτευτεί ποτέ; Τι της έλεγες; Πέρνα όπως πέρασαν και οι άλλες;», τόνισε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος ρωτήθηκε πώς αισθάνεται για τον Σάκη Τανιμανίδη και τότε απάντησε χαρακτηριστικά: «Δε θα απαντήσω για τον Σάκη Τανιμανίδη γιατί ό, τι και να πω δε θα γράψουν ποτέ αυτό που είπα. Επίσης, τον Σάκη γιατί δεν τον ρωτάει ποτέ κανείς για μένα; Ξέρεις πώς γίνεται στον χώρο. Ο Σάκης ξεκινάει τη συζήτηση με τον δημοσιογράφο και λέει ‘’μη με ρωτήσεις για τον Γιώργο’’. Χαζοί είμαστε; Ας σταματήσουμε αυτή τη συζήτηση, μόνο κακό μου κάνει. Ό,τι και να πω, πάντα βγαίνω ο κακός».

Δείτε το video


Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr