search-button
cross-out

Aγαπώ τον Νότη! Και τις δυο φορές που συνεργαστήκαμε ήταν άψογος!

Aγαπώ τον Νότη! Και τις δυο φορές που συνεργαστήκαμε ήταν άψογος!

Είσαι από τους καλλιτέχνες που επιδιώκουν να συνεργάζονται με εξίσου μεγάλα ονόματα, όπως το δικό σου. Αλήθεια, πόσο εύκολο είναι αυτό;
Έχουμε δει ότι δεν είναι εύκολο να συνεργάζονται μεγάλα ονόματα. Όμως εγώ το επιδιώκω, έχοντας ως γνώμονα δύο πράγματα. Το πρώτο είναι να θαυμάζω τον άλλον καλλιτέχνη, να μου εμπνέει σεβασμό. Κι από την άλλη, σίγουρα ο κόσμος αγαπά τις συνεργασίες. Εγώ δεν δυσκολεύτηκα σε καμία συνεργασία μου. Θυμάσαι πριν 19 χρόνια που συνεργάστηκα με την Άννα Βίσση; Την ήξερα πολλά χρόνια νωρίτερα και τη θαύμαζα πολύ. Σεβαστήκαμε η μία την άλλη και δουλέψαμε άψογα. Κάποιοι περίμεναν ότι πιθανόν θα τσακωθούμε, αλλά εμείς αγαπηθήκαμε περισσότερο. Τηρήθηκαν κι όσα είχαν συμφωνηθεί κι έτσι αυτή η συνεργασία γράφτηκε στην ιστορία!

Το ίδιο ισχύει και με τον Νότη Σφακιανάκη;
Βεβαίως! Ξέρω γιατί με ρωτάς και πρέπει να σου πω ότι αγαπώ τον Νότη, γιατί και τις δυο φορές που συνεργαστήκαμε ήταν άψογος! Είναι ένας άντρας με έντονο χαρακτήρα, μια δυνατή προσωπικότητα. Ένας ιδιαίτερος άνθρωπος – χωρίς αυτό να είναι κακό. Αυτό που κρατάω από τον Νότη είναι ο σεβασμός του, η αγάπη του και το νοιάξιμό του. Έχουμε μία ζεστή σχέση.

Aυτά δήλωσε σε συνέντευξη της στο Down Town Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη η Καίτη Γαρμπή.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr