search-button
cross-out

Θέλω να έχω ωραία εικόνα για μένα, τον άντρα μου, τον κόσμο…….

Θέλω να έχω ωραία εικόνα για μένα, τον άντρα μου, τον κόσμο…….

Έχεις τη γυναικεία ματαιοδοξία τού να είσαι πάντα νέα και ωραία;
Βέβαια! Θέλω να έχω καλή εμφάνιση και λόγω της δουλειάς μου, αλλά επειδή πάνω απ’ όλα είμαι γυναίκα. Θέλω να έχω ωραία εικόνα για μένα, τον άντρα μου, τον κόσμο. Ευτυχώς, έχω τον χρόνο με το μέρος μου και μεγαλώνω χωρίς να με πιέζει. Μεγαλώνω με την ησυχία μου και χωρίς άγχος για το νούμερο που ανεβαίνει (γέλια).

Ποια ήταν η μεγαλύτερη θυσία που έκανες για την εμφάνισή σου;
Με παιδεύουν πέντε κιλά τα τελευταία χρόνια! (γελάμε). Πάρα πολύ όμως, και γκρινιάζω σε καθημερινή βάση. Αν έρθεις σπίτι, θα με ακούσεις να μουρμουρίζω διαρκώς. Αλλά κι εγώ, βρε παιδί μου, δεν κουνάω ούτε το μικρό μου δαχτυλάκι. Για γυμναστική, ούτε λόγος… Δεν πειθαρχώ για να τηρήσω ως το τέλος της ημέρας το πρόγραμμά μου. Κατά καιρούς, θα ξεκινήσω διατροφή και πάντα τη «σπάω». Κακά τα ψέματα, το φαγητό είναι από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής. Εκτιμώ την αξία του. Με κάνει ευτυχισμένη να πάω σινεμά και να δω την ταινία, με ένα μεγάλο κουτί ποπ κορν αγκαλιά. Ή μέσα στον χειμώνα, να φάω ένα μπολ παγωτό. Ok, κρατάω το μέτρο, δεν ξεφεύγω. Αλλά αυτές οι μικρές απολαύσεις, δίνουν χαρά. Το φαγητό δένεται με νοσταλγία. Οι γεύσεις είναι μνήμες. Φάτε άφοβα! Φτάνει να μη γίνεται κατάχρηση. Να ξέρεις, θα τα χάσω αυτά τα πέντε κιλά, γιατί θα φύγουν νεράκι όταν αρχίσει η συστηματική δουλειά.

Αυτά αποκάλυψε η πάντα εντυπωσιακή Καίτη Γαρμπή σε συνέντευξη της στο Down Town Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr