search-button
cross-out

Αποκλειστικό: Το ταξίδι πασίγνωστου ζευγαριού Ελλήνων στο εξωτερικό, το ύφος χιλίων καρδιναλίων και τα…ξινά χαμόγελα!

Αποκλειστικό: Το  ταξίδι πασίγνωστου ζευγαριού Ελλήνων στο εξωτερικό, το ύφος χιλίων καρδιναλίων και τα…ξινά χαμόγελα!

Επώνυμο ζευγάρι Ελλήνων ταξίδεψε πρόσφατα σε χώρα του εξωτερικού και διέμεινε σε μια από τις πλέον κοσμοπολιτικές, ακριβές και ωραίες πόλεις του κόσμου.

Οι δυο τους είναι  από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στην  Ελλάδα,  αν και οι ίδιοι κρατάνε χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και η αλήθεια είναι πως δεν μας απασχολού συχνά παρά μόνο με τα επαγγελματικά τους.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες το  ζευγάρι  σε αυτό του το ταξίδι δεν άφησε και τόσο καλές εντυπώσεις και πιο συγκεκριμένα ο κύριος, ο οποίος υπήρξε απαιτητικός, αγενής και με τουπέ, με τους Έλληνες που τον εξυπηρέτησαν εκεί.

Χαρακτηριστικό είναι πως στις συνομιλίες που είχε μιλούσε πάντα με αυστηρό έως και σνομπ ύφος ενώ χρησιμοποιούσε συχνά την φράση “θα γίνει όπως το λέω εγώ”.

Όσο για εκείνη γεγονός είναι πως δεν είχε κάποια προστριβή, αλλά όπως λένε οι γνωρίζοντες εκεί,  το χαμόγελο της ήταν λαμπερό-λόγω της εξαιρετικής οδοντοστοιχίας της- αλλά ψεύτικο και τυπικό!!

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr