search-button
cross-out

Η Μίνα Αρναούτη περιγράφει το τροχαίο με τον Παντελίδη και συγκλονίζει: Εγω ουρλιάζω εκείνος δεν μιλάει. Φωνάζω. Βγάλτε τον, σώστε τον!

Η  Μίνα Αρναούτη περιγράφει το τροχαίο με τον Παντελίδη και συγκλονίζει: Εγω ουρλιάζω εκείνος δεν μιλάει. Φωνάζω. Βγάλτε τον, σώστε τον!

Mε ανάρτηση της στον λογαριασμό της στο fb η  Μίνα Αρναούτη ξεσπά για τα αρνητικά μηνύματα και σχόλια που δέχεται μετά το  τροχαίο  στο οποίο έχασε την ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, εξοστορεί όσα θυμάται από αυτό και κατακεραυνώνει όλους όσοι δεν σταματάνε να την κατηγορούν για ότι συνέβη.

Την ανάρτηση της σχολίασαν με λόγια συμπάραστασης η Σπυριδούλα Φατούρου, μαμά της Άσπας και η Στέλλα Νικολάου, μητέρα του Πάνου Ζάρλα, ο οποίος τον Μάιο έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.

ις, προσπαθησε! Μη πεσεις σε κομμα!»
Παω στον ευαγγελισμο «πεθαινω» τους ελεγα χωρις να μπορω να αναπνευσω. Θυμαμαι εναν κυριο να μου κοβει τα ρουχα με ενα ψαλιδι. Μετα δεν θυμαμαι τιποτα. Ξυπνησα 1,5 μηνα μετα. Ανθρωποι εκει γυρω, μπιπ-μπιπ μηχανηματα σφυριζαν. Ιατροι ερχονταν. Εφυγε η γριουλα ρωταγα με νοημα; Δεν απαντουσαν. Θα εισαι εσυ ο επομενος ή θα νικησεις; Αγωνια. Η μανα σου κολωνα εκει. Μη με δει θεε μου να λυγιζω. Μη με δει!
Που ειναι ο Παντελης. Πεθανε. Σε πολεμανε.
Ειχα την ατυχια να περασω την δυστυχια μου με ολα τα φωτα και τις κατηγοριες πανω μου.
Οδηγουσε εκεινος, δεν οδηγουσε, ειχε πιει, δεν ειχε πιει, ετρεχε ή δεν ετρεχε. Εχει μικρη σημασια για εμενα. Ειμαι εκει και πρεπει να ξανασηκωθω. Επρεπε να με ειχατε στηριξει, επρεπε να μου ειχατε συμπαρασταθει. Επρεπε να σεβοσασταν οτι ειχα υποφερει. Οτι οποιος κι αν εφταιγε εγω ημουν εκει και εσεις ολοι ειχατε επιστρεψει στη ζωη σας. Ολοι! Εσεις που σημερα λετε μη μιλας! Μην ασχολεισαι!Μη ξεσπας!
Εχω καθε δικαιωμα να ξεσπαω! ΜΑΡΤΥΡΗΣΑ 3,5 χρονια και δεν εβγαλα κιχ.Μονο φωτογραφιες με μαγιο ανεβαζα και σας ενοχλουσα! Μιλησα καποιες φορες ομως ποσα αντεξα.Σας ενοχλει που δεν κρυφτηκα για να λετε οτι φοβαμαι! Βρηκατε μια καραμελα οτι επιζητω τη δημοσιοτητα και δεν σκεφτηκατε αν επιζητω απλα τη ζωη μου πισω. Ειχα ινσταγκραμ και πριν το ατυχημα! Με 12 χιλ ακολουθους (πριν 4 χρονια , ναι!) δεν περιμενω να φτιαχτω απο ενα ατυχημα ουτε να γινω συμπαθεις! Δεν εχω αναγκη κανεναν! Σταθηκα στα ποδια μου γιατι εχω κοτσια και αυτο ειναι η μεγαλυτερη αποδειξη που εχω οτι δεν φοβαμαι τιποτα μονο αγαπω τη ζωη ,την μητερα μου,2-3 φιλους,την ελευθερια, την αληθεια και οποιον με κανει να περναω καλα και γι αυτα δινω και τη ζωη μου !
Μεγαλωσα δουλευοντας απ τα 17. Δεν εχω αναγκη πλουσιους φιλους και υποψηφιους γαμπρους για να σταθω.Εχω επιλογες. Εχω φιλους με λεφτα και φιλους που ψηνουν σουβλακια.
Στεκομαι χωρις δεκανικια! Δεν αντεχω να ειμαι με τιποτα και με κανεναν που βαραινει τη ψυχη μου η παρουσια του , δεν με χαραμιζω για χρηματα και για αγαθα! Αν ηταν ετσι θα ειχα παντρευτει εναν χορηγο , θα ειχα ενα αμαξι κ ενα σπιτι και εναν να με πηγαινει στα ραντεβου με τους γιατρους. Δεν εχω!
Ειναι επιλογη μου να περιμενω καποιον που δεν θα φοβαται – οπως κι εγω-να ζει μονος του, να μην με εχει αναγκη ,αλλα και να μη μπορει χωρις εμενα!
Απεχθανομαι τις εξαρτησεις.. ποτο, τσιγαρο, ναρκωτικα και συναισθηματικους εκβιαστες!”

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr