search-button
cross-out

Η Μαρία Μπακοδήμου για την πολυσυζητημένη “οικογενειακή” φωτογραφία:Είχαμε βγει να γιορτάσουμε γιατί γιορτάζαμε τον Δημήτρη και τη μαμά μου…

Η Μαρία Μπακοδήμου για την πολυσυζητημένη “οικογενειακή” φωτογραφία:Είχαμε βγει να γιορτάσουμε γιατί γιορτάζαμε τον Δημήτρη και τη μαμά μου…

Η Μαρία Μπακοδήμου έδωσε συνέντευξη στη “Φωλιά των Κου Κου” και στον Γρηγόρη Μπάκα και μίλησε για την πολυσυζητημένη φωτογραφία που έβγαλαν πριν από λίγες μέρες με τον, Δημήτρη Αργυρόπουλο αλλά και για τη φετινή της ρόλο ως παρουσιάστρια τηλεπαιχνιδιού.

“Είχαμε βγει να γιορτάσουμε όλοι μαζί γιατί γιορτάζαμε τον Δημήτρη Αργυρόπουλο αλλά και τη μαμά μου! Έχω πολύ έντονο μέσα μου το αίσθημα της δικαιοσύνης και μπορεί να φυτρώσω εκεί που δεν με σπέρνουν… Δε θα μπορούσα να είμαι άδικη με τα παιδιά μου. Δε γίνεται να μεγαλώνουν σε μία οικογένεια με τοξικότητα. Εμείς με τον Δημήτρη προσπαθήσαμε να κάνουμε οικογένεια αλλά δε μας βγήκε και προχωρήσαμε! Πέρα από σύντροφος και πατέρας των παιδιών έχει και πλάκα να κάνεις παρέα με τον Δημήτρη… Αφού υπάρχει αγάπη.. όταν τελειώνει ο έρωτας ο άλλος είναι για πέταμα; Όταν έχεις παιδιά, φτάνεις να δοκιμαστείς σε αυτό και όταν το καταφέρνεις είναι πολύ ωραίο στοίχημα για τα παιδιά μας”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr