search-button
cross-out

Ελένη Καρακάση: Αποκαλύπτει πως πήρε τον ρόλο της Ρίζως στις “‘Αγριες Μέλισσες”

Ελένη Καρακάση: Αποκαλύπτει πως πήρε τον ρόλο της  Ρίζως στις “‘Αγριες Μέλισσες”

Mια συνέντευξη εφ’  όλης της ύλης έδωσε η Ελένη Καρακάση,  την οποία φέτος βλέπουμε στον ρόλο της  προξενήτρας Ρίζως στις “Άγριες Μέλισσες¨.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της “Φωλιάς των Κου Κου” και στον Γιάννη Πουλόπουλο, για τη συμμετοχή της στη σειρά, τα οικονομικά της, αλλά και για την επιθυμία που έχει με τον σύζυγο της να αποκτήσουν ένα παιδί.

“Έμαθα ότι για τον ρόλο στις “Άγριες Μέλισσες” είχαν δει κι άλλους ηθοποιούς. Δεν ξέρω ποιες άλλες είδαν, ούτε πώς κατέληξαν σ’ εμένα. Πάντως είμαι άνθρωπος που χτυπάει πόρτες για δουλειά. Πριν μια πενταετία μου είπε ένας δημοσιογράφος ότι κάποιος ο Πέτρος Ζούλιας θα έκανε τρεις δουλειές, μου έστειλε το τηλέφωνο του και αυτοπροτάθηκα…Ξέρω τι θα πει να μην έχεις λεφτά, ξέρω τι θα πει να χρωστάς. Το καλοκαίρι ήταν για μένα πολύ δύσκολο. Δεν είναι ότι θα έβγαζα λεφτά, αλλά θα μπορούσα να συντηρηθώ και να βάλω κάτι στην άκρη. Επειδή δεν έγινε η περιοδεία, με τα λεφτά που ήθελα να βάλω στην άκρη, πέρασα το καλοκαίρι και περνάω ακόμα. Παλαιότερα σε μια παραγωγή που δούλευα με πήραν την επόμενη χρονιά και μου πρότειναν έναν μικρότερο ρόλο με τα μισά χρήματα. Μου είπαν ότι είναι μικρότερος ο ρόλος και πως σκέφτηκαν μήπως θέλω να κάνω τη δουλειά για την παρέα”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλα όσα είπε

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr