search-button
cross-out

Πηνελόπη Πλάκα:Συγνώμη, αλλά δεν μου αρέσει αυτός ο όρος και δεν τον αποδέχομαι καθόλου!

Πηνελόπη Πλάκα:Συγνώμη, αλλά δεν μου αρέσει αυτός ο όρος και δεν τον αποδέχομαι καθόλου!

Συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη έδωσε η Πηνελόπη Πλάκα και μίλησε για όλα.

Πότε «σκότωσες» τελευταία φορά κάτι για να γίνεις κάτι άλλο;
Το παλεύω καθημερινά. Ας πούμε, είμαι πολύ εγωίστρια. Εκείνες τις στιγμές, λοιπόν, προσπαθώ αυτό να το κατευνάσω και να υποχωρήσω.

Αυτό είναι το τρωτό σου σημείο; Ο εγωισμός;
Είμαι εγωίστρια, αλλά βάζω μέτρο πια. Αυτό που σίγουρα πολεμώ να διορθώσω είναι, γενικά, ο εαυτός μου! Πρέπει πάση θυσία να «συνεργάζομαι» μαζί του διαρκώς για να αλλάζω ό,τι πιστεύω ότι δεν με εξελίσσει και με κρατάει πίσω. Είναι επίπονη διαδικασία. Με πιάνουν πού και πού οι «μαύρες» μου. Δεν είμαι πάντα μες στην καλή χαρά. Όμως για καλό γίνονται όλα, γιατί πάντα έχεις έναν στόχο και είναι τόσο ωραία η διαδρομή όπως και να έχει.

Και με την εξωτερική σου εμφάνιση, τι γίνεται; Αισθάνεσαι ότι είσαι σέξι;
Όλα αυτά τα θεωρώ βλακείες! Συγνώμη, αλλά δεν μου αρέσει αυτός ο όρος και δεν τον αποδέχομαι καθόλου. Όχι, δεν αισθάνομαι έτσι. Να, βλέπεις, ούτε να το πω δεν θέλω. Μου φαίνεται απίστευτο και μόνο που ακούω να μου τον αποδίδουν. Υπάρχουν πολύ ωραιότερες κοπέλες από μένα! Τόσο απλά στο λέω. Δεν είναι αυτό το θέμα.

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το ωραιότερο σημείο επάνω σου;
Νομίζω το βλέμμα! Επειδή είναι διεισδυτικό και έντονο.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr