search-button
cross-out

Πηνελόπη Πλάκα: Ο λόγος για τον οποίο σταμάτησε να μιλάει για την προσωπική της ζωή

Πηνελόπη Πλάκα: Ο λόγος για τον οποίο σταμάτησε να μιλάει για την προσωπική της ζωή

Σε συνέντευξη της στο Down Town Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη η όμορφη Πηνελόπη Πλάκα απάντησε στο γιατί σταμάτησε να μιλάει για την προσωπική της ζωή.

 Τι σε σταμάτησε πια από το να μιλάς ανοιχτά για την προσωπική σου ζωή;
Δεν φοβήθηκα τίποτα, απλά ένιωσα ότι δεν μου προσφέρει κάτι. Δεν με πάει παρακάτω. Όπως εσύ δεν θα το μοιραζόσουν με τον κόσμο, γιατί να το μοιραστώ εγώ;

Γιατί εγώ δεν είμαι celebrity, ενώ εσύ είσαι. Είναι ένα από τα κομμάτια που αφορούν τον κόσμο. Έτσι δεν είναι;
Όχι, δεν είναι έτσι. Το ότι εγώ, λόγω δουλειάς, είμαι πιο γνωστή από άλλο κόσμο, δεν με κάνει κάτι. Μία δουλειά κάνω. Από εκεί και πέρα, όμως, όχι, δεν πιστεύω ότι αφορά τον κόσμο η προσωπική ζωή του ενός και του άλλου. Είναι κάτι fake και κατασκευασμένο όλο αυτό. Η αναγνωρισιμότητα δεν θα ήθελα να πηγάζει μέσα από την προσωπική ζωή. Κι εγώ επιλέγω να απασχολώ μέσα από τη δουλειά μου, όχι μέσα από τα προσωπικά μου. Όμως, δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Όποτε νιώσω σίγουρη για κάτι, και νιώσω επίσης ασφαλής, θα το κάνω.

Επομένως, έκανες λάθος που μιλούσες κάποτε, για τα προσωπικά σου;
Καθόλου! Το θέμα είναι να σου βγαίνει κάτι αβίαστα. Αν δεν είχα περάσει τότε αυτή τη φάση, δεν θα βρισκόμουν σήμερα, πιο κατασταλαγμένη, στην τωρινή.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr